9.1 C
Braşov
AcasăSportCupa României, turul 4: ACS SR Brașov are meciul sezonului cu...

Cupa României, turul 4: ACS SR Brașov are meciul sezonului cu ciucanii lui Vali Suciu

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Liviu Nicolae sunt la un pas de istorie
l Dacă trec de ciucani, la Brașov va veni o echipă de Liga I

Un obiectiv anunțat încă de la startul sezonului de către oficialii lui ACS SR Brașov este aducerea la Brașov a unei echipe de Liga I în Cupa României. Drumul până în turul 4 nu a fost ușor. Mai întâi un duel decis la penaltiuri cu KSE Tg. Secuiesc (L3), apoi a urmat calificarea la masa verde în turul 3 pentru că Olimpic Zărnești (L4) nu a putut juca din cauza focarului de coronavirus, iar în turul 3, elevii lui Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Dan Bona au trecut, tot după penaltiuri, de FC Pucioasa (L3).

Liviu Nicolae: „Suntem pregătiți“

Astăzi, la Brașov, vine FK Miercurea Ciuc, o echipă de Liga a 2-a. Dacă vor trece de ciucani, brașovenii vor respira aerul tare al unui meci cu o echipă de Liga I. Antrenorul Liviu Nicolae este încrezător că jucătorii săi au forța să treacă și de hopul Miercurea Ciuc. „E un joc greu pentru noi, mai ales că venim după un meci, cel de sâmbătă de la Tg Secuiesc, în care am depus efort pe un teren dificil. În schimb, cred că suntem pregătiţi pentru a face faţă acestui ritm cu meciuri din trei în trei zile. Sper că vom reuşi o victorie. Ne dorim să îi facem fericiţi pe fanii noştri. Sunt foarte încrezător. Noi nu avem nimic de pierdut. Suntem în obiectiv şi vom lupta pentru a ne califica în faza următoare”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae, care nu se confruntă cu probleme majore de lot pentru acest meci.

Vali Suciu nu subestimează Brașovul

De cealaltă parte, FK Miercurea Ciuc a intrat în competiție în turul 3, atunci când ciucanii au eliminat pe AFC Odorheiu Secuiesc, echipă antrenată de Florin Stîngă, cu un sec 2-0. Echipa harghiteană nu pare de speriat. Chiar dacă la Mircurea Ciuc se investește masiv de câțiva ani, rezultatele nu sunt cele așteptate. Ciucanii au început slab și acest campionat al Ligii a 2-a, iar după 6 meciuri disputate, echipa se află în subsolul clasamentului cu doar 7 puncte acumulate. Antrenorul celor de la FK Miercurea Ciuc este Vali Suciu, un tehnician care a reușit să promoveze pe Sepsi OSK în Liga I. Vom avea un meci foarte greu la Brașov. Ne așteaptă o perioadă foarte grea cu meciuri din 3 în 3 zile. Și-au revenit mulți jucători care au avut probleme (nr. la echipă au fost cazuri de COVID 19), astfel că vom avea un lot competitiv și la meciul de la Brașov. Ne dorim calificarea, nu va fi ușor pentru că vom întâlni o echipă cu un mix de jucători experimentați și jucători tineri talentați. Cei de la ACS SR Brașov au un moral bun după victoria de la Tg. Secuiesc, iar noi venim după un eșec pe teren propriu în campionat. Totuși, experiența noastră la Liga a 2-a unde se joacă într-un ritm superior față de Liga 3-a sper să se vadă și pe teren și să mergem mai departe în Cupa României“, a spus Vali Suciu, antrenorul ciucanilor. Meciul ACS SR Brașov – FK Miercurea Ciuc este programat astăzi, de la ora 14.30, pe Stadionul Tineretului. Meciul va fi arbitrat de Valentin Naidin din Turnu Măgurele, ajutat la cele două tușe de Marius Bărbulescu (București) și Robert Mereș (Cluj Napoca).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române