0.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovControale și amenzi în gări și în trenuri

Controale și amenzi în gări și în trenuri

l Polițiștii TF Brașov au amendat 62 de călători care au încălcat normele pandemiei

Polițiștii Secţiei Regionale de Poliție Transporturi Braşov au desfășurat în perioada 16 – 18 octombrie acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19, în trenurile de călători și în stațiile de cale ferată din judeţul Braşov.
În cadrul acestor acțiuni, au fost desfășurate şi activități pentru mentinerea siguranței publice.
Poliţiştii de la transporturi au desfăşurat 4 acţiuni punctuale în staţiile CF şi zonele limitrofe ale acestora, legitimând 238 de persoane şi efectuând verificări în 86 de staţii CF şi în 68 trenuri de călători.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 36.000 de lei, dintre acestea 32 sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Polițiștii Poliției de Transporturi, cu sprijinul colegilor de la alte structure, continuă acțiunile de verificare a modului în care cetățenii și călătorii respectă măsurile de protecție și prevenire a infectării cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE