8 C
Braşov
AcasăSportACS SR Brașov. Cristi Burlacu, fără teamă în fața ciucanilor

ACS SR Brașov. Cristi Burlacu, fără teamă în fața ciucanilor

l Mijlocașul brașovean este motivat la maxim pentru jocul cu ciucanii din turul 4 al Cupei României
l „Sperăm să ne calificăm în timpul regulamentar“, spune Burlacu, cel care a transformat penaltiurile decisive în jocurile cu KSE Tg. Secuiesc și FC Pucioasa

ACS SR Brașov este la un pas să aducă o echipă de Liga I la Brașov. Calificată în turul 4 al Cupei României, echipa brașoveană antrenată de Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Dan Bona va juca miercuri, de la ora 14.30, pe Tineretului, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă de Liga a 2-a.

Burlacu, decisiv la loteria penaltiurilor

Brașovenii sunt deciși să dea totul pe teren pentru o calificare istorică. Cristi Burlacu, un titular de bază în angrenajul echipei, speră ca ACS SR Brașov să transeze soarta calificării în 90 de minute. Burlacu a fost jucătorul care a transformat penaltiul decisiv în ambele meciuri câștigate de brașoveni în Cupă la loviturile de departajare, cu KSE Tg. Secuiesc și FC Pucioasa. „Nu am emoţii la loviturile de la 11 metri. De fiecare dată s-a întâmplat să marchez golul care a calificat echipa. E un sentiment frumos. Urmează Miercurea Ciuc, sperăm să ne calificăm în timpul regulamentar, să nu mai ajungem la această loterie”, a declarat Cristi Burlacu, pentru site-ul oficial al echipei brașovene.

Presiunea e pe ciucani

Burlacu promite un meci mare și spune că toți jucătorii sunt mobilizați la maxim. „În sfârşit jucăm acasă în Cupa României, păcat că nu îi putem avea în tribune pe fanii noştri. Vom avea un meci greu cu Miercurea Ciuc, echipă care evoluează în Liga 2. Asta ne motivează însă şi mai mult. Vrem să demonstrăm că suntem la nivelul lor şi că putem să ne «batem» cu o grupare care joacă într-un eşalon superior. Vom da totul pe teren. Este clar că avem şansa noastră şi vom încerca să o fructificăm. La cum îi văd pe băieţi sunt convins că vom lupta pentru această calificare. Cu toţii suntem motivaţi şi ne dorim să facem un meci bun şi să mergem în faza următoare. Ne dorim să aducem pe «Tineretului» o formaţie din Liga 1. Ar însemna enorm, în primul rând pentru oraş, dar şi pentru noi. Ar fi frumos un astfel de meci. A trecut ceva timp de la ultima partidă oficială cu o echipă din Liga 1. Ar fi de vis să ajungem la un astfel de meci. Cu siguranţă, presiunea este pe cei de la Miercurea Ciuc, ei sunt favoriţi, dar noi suntem foarte motivaţi. Suntem atât de aproape de un meci cu o echipă din Liga 1”, a mai spus mijlocașul brașovean.

Jucătorii brașoveni au făcut testele pentru coronavirus

Ieri, jucătorii și staff-ul tehnic al echipei brașovene au făcut testele pentru COVID-19 la o clinică din Săcele. Dacă cei de la ACS SR Brașov nu s-au confruntat cu probleme legate de COVID-19, la AFK Csikszereda au fost mai multe cazuri de coronavirus în cadrul lotului pregătit de Vali Suciu. „ Tot lotul este valid penru meciul de la Brașov“, spun oficialii ciucanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române