-4.8 C
Braşov
AcasăSportStîngă, învins la Brașov: Corona Brașov, demonstrație de forță în repriza...

Stîngă, învins la Brașov: Corona Brașov, demonstrație de forță în repriza secundă

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Călin Moldovan se mențin pe primul loc în C5, după o prestație solidă în partea secundă a jocului cu Odorheiu’ lui Florin Stîngă

Corona Brașov a obținut o victorie importantă în etapa a 6-a din C5, 1-0 în fața celor de la Odorheiu Secuiesc. În prima parte, elevii lui Călin Moldovan au reușit cu greu să desfacă apărarea bine organizată a oaspeților, antrenați de Florin Stîngă. Corona a avut un procentaj bun la cornere, iar la ocazii de gol, Nechita nu a nimerit spațiul porții, servit ideal de Drăgoi (23). Lingurar a fost blocat în momentul șutului din poziție centrală (39), iar Burlacu a trimis primul șut pe spațiul porții, o torpilă de la 35 de metri, dar portarul harghitenilor a reținut. De cealaltă parte, golgheterul lui Stîngă, Cosmin Turcu, nu a ieșit la rampă, astfel că șansele oaspeților au apărut la șuturile lui Csala și Barta.

Banca a făcut diferența

De la cabine, brașovenii au ieșit mult mai determinați, iar Nechita a ratat o nouă ocazie mare, scăpat singur cu portarul, după o gafă a defensivei oaspeților. Schimbările lui Moldovan au schimbat fața jocului, Alin Damian și Diego Alupoaie aducând un plus evident în ofensivă. Asaltul Coronei a început cu șuturile lui Damian și Alupoaie, în timp ce oaspeții au replicat printr-un contraatac al lui Szfarli, dar Mutu a fost la post. Alin Damian a ratat o nouă ocazie, servit ideal de Burlacu, după care a venit și golul. Centrare perfectă a lui Burlacu în fața porții, iar Drăgoi, poate cel mai scund jucător de pe teren, a reluat cu capul în plasă! Intrarea lui Vlad Boția s-a făcut rapid simțită, dar Alin Damian, în două rânduri, nu a fost inspirat la finalizare. Cei de la Odorheiu Secuiesc nu au avut forță să revină, echipa lui Stîngă părând fără vlagă pe finalul jocului.

Călin Moldovan: „Îmi felicit băieţii“

Călin Moldovan s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale. „Este fără discuţie o victorie importantă, o victorie obţinută în faţa unei echipei supra motivate şi a unui arbitraj confuz, ceea ce face ca cele trei puncte să aibă mai mare greutate. Dacă în prima repriză jocul a fost mai echilibrat, în partea a doua am dominat clar şi am avut, pe lângă golul marcat, şi alte 6-7 ocazii uriaşe de a înscrie. Îmi felicit băieţii pentru efortul depus şi pentru jocul pe care l-au făcut, şi aşa cum am mai spus în vară, după promovare, că la Braşov se va naşte o echipă puternică”, a spus tehnicianul Coronei.

Centralul Buzărnescu, bun doar pe consolă

Dacă meciul de pe Tineretului a fost unul bun pentru Liga a 3-a, arbitrajul lui Dan Buzărnescu a fost unul modest. Fără să influențeze scorul, centralul craiovean care a câștigat turneul național de FIFA organizat la Bucharest Gaming Week și face parte din echipa naționala de FIFA a României, a luat câteva decizii hilare, care au stârnit nemulțumirea ambelor tabere!

Corona Brașov – Odorheiu Secuiesc 1-0 (0-0)

A marcat: Iulian Drăgoi 76
Corona Brașov: Mutu – Rusu, Burlacu, Cârstean, Dumbravă – Drăgoi (77 Olaru), Leonte, Lingurar (66 Alupoaie) – Roșu (77 Boția), Nechita (58 A. Damian), Argăseală
Antrenor: Călin Moldovan
AFC Odorheiu Secuiesc: Moroz – Partene, Berkeczi, Stoian, Țepeș – Csala (70 Suto), Tanko (77 Szocz), Balint – Barta, Turcu, Vekaș (67 Szfarli)
Antrenor: Florin Stîngă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE