11.4 C
Braşov
AcasăMagazinMajda s-a retușat în Turcia

Majda s-a retușat în Turcia

A împlinit 33 de ani pe 14 octombrie, iar pe 16, la 2 zile după aniversare, se afla pe un pat de spital din Turcia, de unde anunța că se pregătește să intre în operație. Click! a aflat ce motiv a adus-o pe Majda Aboulumosha la acea clinică. Vineri seara, Majda Aboulumosha lăsa un mesaj optimist pe Facebook și pe Instagram, alături de o fotografie în care zâmbea, deși în acel moment se afla pregătită să intre într-o operație, la o clinică din Istanbul, Turcia.

„Am luat această decizie după multe consultații. Am ales să vă spun, pentru că mă urmăriți de atâta timp și v-ați obișnuit cu sinceritatea mea”, scria Majda. Intervenția chirurgicală are legătură cu transformarea prin care Majda a trecut, din cauza modificărilor de greutate. Pentru că a slăbit peste 20 kg, Majda a decis să își facă o mastopexie (lifting mamar).
„Am ales să fac operația de mastopexie pentru că am slăbit peste 20 de kilograme. Nu am optat însă pentru o mărire de sâni, deoarece mă simt confortabil așa. (…) Am făcut testul COVID la internare. Și asta nu doar mie, așa procedează cu toți pacientii lui. Operația a durat în jur de 4 ore, iar eu mă simt foarte bine. Voi sta în spital o singură seară, mâine (n.r.: astăzi) mă externez”, a declarat Majda pentru Click!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române