3.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ghiveci grecesc

Ingrediente: 1 kg gogonele, 1 kg gogoşari, 1 kg ardei gras(kapia), 1 kg morcov; Sosul: 1/2 l oţet, 1/2 l apă, 1/2 l ulei, 1/4 kg zahăr, 3 linguri sare, 400g muştar, foi de dafin, piper
Mod de preparare: Se taie gogonelele cubuleţe, gogoşarii şi ardeii tăiaţi feliuţe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mare. Se pregăteşte sosul separat din ingredientele de mai sus de la sos. Se fierb in sosul respectiv 5-7 minute Se pun rece in borcane şi nu se dunstuiesc.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 16 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE