17.4 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: KSE - ACS SR Brașov. Duel brașovean la Tg....

Liga 3: KSE – ACS SR Brașov. Duel brașovean la Tg. Secuiesc

Autor: Adi MARICA

l Cele două formații se vor duela în campionat, la distanță de o lună după meciul din Cupă câștigat de brașoveni la loviturile de departajare
l Cei de la KSE au 9 jucători brașoveni în lot

În runda a 6-a din C5, ACS SR Brașov se va deplasa sâmbătă, la Tg. Secuiesc, pentru meciul cu echipa locală KSE. Elevii lui Liviu Nicolae au amintiri plăcute de la Tg. Secuiesc. În turul I al Cupei României, brașovenii obțineau calificarea după un joc decis la loviturile de departajare. În campionat, după primele cinci runde, cele două echipe se află pe podiumul din C5, cu câte 10 puncte, ACS SR Brașov având avantajul unui golaveraj mai bun.

„Cheia jocului va fi la noi“

Antrenorul echipei brașovene, Liviu Nicolae, este convins că meciul de sâmbătă va avea un lat ritm față de întâlnirea din Cupă. „Ne aşteaptă un meci dificil. Întâlnim un adversar pe care îl cunoaştem destul de bine, cu care ne-am confruntat deja în acest sezon, în Cupa României. KSE Tg. Secuiesc este o echipă echilibrată, care trece printr-o formă sportivă bună. Cred că cheia jocului va fi tot la noi. Dacă vom reuşi să aplicăm ceea ce am pregătit pentru acest meci, la final ne vom bucura. Probabil, va fi diferit faţă de confruntarea din Cupa României. Ambele echipe au jocuri în picioare. Va fi un alt ritm”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Liviu Nicolae, care nu se confruntă cu probleme majore de lot.

Bunduc: „Cei de la Brașov sunt favoriți“

De cealaltă parte, cei de la KSE Tg. Secuiesc traversează o formă excelentă în campionat. Covăsnenii au început sezonul cu eliminarea din Cupă tocmai în fața Brașovului, după care au debutat în campionat cu un eșec la scor, 1-5 în fața Coronei. De la acel meci din prima etapă, cei de la KSE au avut un parcurs bun, astfel că echipa ocupă un surpinzător loc 3. La KSE este o adevărată colonie de jucători brașoveni: Bunduc – R. Damian, Babei, Farkas, Vasiloi, E. Popa, Plumb, Solovăstru și A. Zota. „Așteptăm cu mare interes acest joc. Suntem două echipe care cunoaștem foarte bine. Este clar că cei de la Brașov sunt favoriți, dar și noi ne dorim revanșa după eliminarea din Cupă“, a spus Gabi Bunduc, căpitanul lui KSE. Meciul KSE Tg. Secuiesc – ACS SR Brașov se va disputa sâmbătă de la ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române