-5.9 C
Braşov
AcasăSport„Președintele FRF e de vină”: Răzvan Burleanu rupe tăcerea

„Președintele FRF e de vină”: Răzvan Burleanu rupe tăcerea

l Șeful FRF își asumă vina după eșecurile naționalei și îi dă credit în continuare selecționerului Mirel Rădoi

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat noul obiectiv al naţionalei României, după ratarea calificării la EURO 2020. Burleanu susține că Mirel Rădoi nu va părăsi banca naţionalei României. „Să ne clasăm cât mai bine în această grupă din Liga Naţiunilor), astfel încât să beneficiem de o tragere la sorţi bună în campania de Mondiale şi să ne calificăm la Mondiale. Acesta este obiectivul. Şi sunt foarte încrezător, sincer.”, a declarat șeful FRF.

„E dureros“

Burleanu mai spune că este o mare dezamăgire ratarea calificării la EURO 2020, mai ales că Bucureștiul va organiza meciuri de la turneul final de anul viitor: „E dureros. Este cuvântul care descrie… Aceiaşi dezamăgire de care v-am spus în momentul de faţă este la nivelul tehnic, la nivelul jucătorilor şi la nivelul suporterilor. În momentul de faţă avem nevoie să trecem peste acest lucru, campania aceasta nu este una pierdută, astfel încât să remontăm echipa naţională”, a mai spus Răzvan Burleanu. 

„Rădoi va fi un antrenor mare“

În schimb, selecționerul Mirel Rădoi are în continuare sprijinul președintelului FRF. „Chiar dacă avem acest context şi vine pe un fond de dezamăgire, de frustrare, sunt încrezător că Mirel Rădoi va avea această capacitate continuând cu naţionala Staff-ul are toată încrederea noastră și vom continua cu acest staff tehnic! Am vorbit cu Mirel Rădoi și cred că el are capacitatea de a reconstrui naționala. Avem nevoie de timp și de răbdare. Rădoi a spus că vrea să continue! Am vorbit cu el și am simțit că vrea să continue și să contribuie la reconstrucția naționalei.Nu m-a deranjat declarația lui legată de meciul cu Austria. Oricine ar fi declarat același lucru. Pe mine, dumneavoastră sunteți în poziția de a mă judeca! După fiecare eșec, e clar că președintele Federației este vinovat! Dacă este să ne referim la decizia de a-l susține pe Rădoi, nu am niciun regret. Va fi un antrenor mare al României“, a încheiat Răzvan Burleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE