3.4 C
Braşov
AcasăMagazinO româncă a defilat goală pe un pod din Paris

O româncă a defilat goală pe un pod din Paris

O româncă a defilat goală pe un pod din Paris, în celebrul serial de pe Netflix Emily in Paris. Mai în glumă, mai pe bune, fotomodelul Alexandrina Țurc le-a transmis tinerelor de pretutindeni să meargă la școală, ca să nu fie nevoite să se dezbrace pentru a își câștiga existența. Serialul Emily in Paris este unul marca Netflix, care a debutat de puțin timp, dar a făcut deja furori la nivel internațional. Producția care o are în rol principal pe Lily Collins a atras deja recenzii pozitive la nivel internațional. Alexandrina Țurcan, tânăra și frumoasa româncă din Republica Moldova, a descris cu umor întreaga experienţă de la filmări, într-o postare pe contul ei de Instagram.

„Micul meu rol în serialul Emily in Paris a fost o experienţă extraordinară şi plină de râsete. Şi da, am defilat complet goală pe podul Alexandre III, în luna august, ceea ce înseamnă că era plin de turişti. Însă, ce nu face omul de dragul artei…”, a transmis tânăra. Alexandrina a fost descoperită de către agenţia Mandarina Models din România, iar la vârsta de 15 ani a mers pentru prima dată la Milano, unde a fost recrutată de agenţia Modele Beatrice. Ulterior a semnat un contract cu firma Major Model Management din New York.
Emily in Paris, serialul de televiziune produs de Darren Star, creatorul Sex and the City, care a avut premiera pe Netflix pe 2 octombrie 2020, a ajuns numarul 1 în topul celor mai vizionate titluri în mai puţin de o săptămână în România şi în alte ţări. Emily in Paris este plin de ţinute fabuloase, petreceri fabuloase, privelişti fabuloase ale Parisului şi intrigi romantice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE