3.4 C
Braşov
AcasăMagazinIubirea micuței Nicole Cherry nu e numai lapte și miere

Iubirea micuței Nicole Cherry nu e numai lapte și miere

Nicole Cherry se află într-o relație cu Florin, iubitul ei, de luni bune, iar urmăritorii artistei îi pun mai mereu întrebări despre modul în care se înțeleg cei doi.
Întrebată de mai multe ori cum se înțelege cu partenerul ei, cântăreața Nicole Cherry a făcut mărturisiri. Dacă din exterior, totul pare a fi perfect, de fapt, realitatea este cu totul alta. Așa cum spune și ea, ”perfectă nu este nicio relație”, însă au reușit să găsească un echilibru pentru a conviețui și pentru a se înțelege. Între artistă și iubitul ei este o diferență de câțiva ani, dar iubirea și respectul predomină în legătura lor. Chiar ea a mărturisit cum s-au cunoscut prima oară cei doi.
„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. Are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a adăugat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE