-1.4 C
Braşov
AcasăSportSandu Badea, sufletul CFR Brașov, s-a stins din viață!

Sandu Badea, sufletul CFR Brașov, s-a stins din viață!

Autor: Adi MARICA

Fotbalul brașovean este în doliu. Duminică s-a strins din viață Sandu Badea  după o lungă și grea suferință. Avea doar 55 de ani. Sandu Badea a început fotbalul la Celuloza Zărnești, după care s-a transferat la CFR Brașov.

„A suferit 10 operații“

Timp de 30 de ani, Sandu Badea a fost legat de CFR Brașov, mai întâi ca jucător, după care a trecut la conducerea clubului. „Sunt devastat de această veste pentru că am pierdut un vechi prieten. A fost un portar bun, și după ce și-a încheiat activitatea ca fotbalist, a devenit un conducător respectat în fotbalul brașovean. În ultimii ani s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, cred că a suferit peste 10 operații. Dumnezeu să-l ierte!“, a pus Bogdan Chirițescu, președintele lui Olimpic Zărnești. În ultimii ani, Sandu Badea a fos observator de joc în cadrul AJF Brașov.

Neîmpăcat cu dispariția clubului CFR Brașov

În 2013, CFR Brașov își înceta activitatea după 92 de ani de existență, iar Badea a făcut tot posibilul să readucă la viață echipa sa de suflet.„Am făcut eforturi disperate să putem continua, dar efectiv nu am găsit soluţii. Cum finanţatorul echipei este arestat, nu aveam cum să continuăm. Am decis să ne suspendăm activitatea, încercă, să găsim sponsori pentru ca cea mai veche echipă din Braşov să nu se desfiinţeze. Eu sunt legat sufleteşte de această echipă cu o istorie atât de lungă în fotbalul românesc. De-a lungul anilor, acest club a mai trecut prin situaţii dificile şi a reuşit să supravieţuiască. Acum însă, doar o minune ne mai poate salva“, declara Sandu Badea în 2013 pentru Monitorul Expres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE