18 C
Braşov
AcasăStiri BrasovTânără înjunghiată de concubin, la Brașov

Tânără înjunghiată de concubin, la Brașov

După ce a băut bine, unui brașovean i s-a făcut astăzi chef de ceartă cu iubita. Apoi, a pus mâna pe un cuțit și a și înjunghiat-o.
Scandalul a alertat vecinii. Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Burebista’’ Brașov a fost solicitat, prin apelul unic de urgență 112, să se deplaseze pe raza Secției 5 de Politie din Brașov, unde s-a confirmat că un bărbat de aproximativ 34 de ani și-a agresat c concubina în vârstă 28 de ani. ,,Echipajul de jandarmi a ajuns de urgență la adresa indicată și l-a identificat pe bărbatul reclamat. În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, pe fondul unor divergențe între agresor și victimă, a avut loc un conflict. Acesta s-a soldat cu înjunghierea victimei cu un cuțit.
Având în vedere ca victima era lovită destul de grav în zona umărului, jandarmii au procedat la solicitarea unei ambulanțe pentru acordarea de îngriiri medicale. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală(faptă prevăzută la art.194 Cod Penal).”, se precizează într-un comunicat de presă al reprezentanților Grupării de Jandarmi Mobile ,,Burebista’’ Brașov.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE