16.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână

- Advertisement -

Ingrediente: Zarzavat de supă, 1 sfeclă, 1/4 kg cartofi, 1/2 litru borş, 1 galbenuş, 2 linguri smântână, sare
Mod de preparare: Se curăţă şi se rade zarzavatul şi jumătate din sfeclă. Se fierb cu 1 1/2 litru de apă cu sare şi se adaugă cartofii. Când legumele au fiert, se toarna zeama şi borşul clocotit printr-o strecurătoare în care s-a pus restul de sfeclă rasă. Se drege cu un gălbenuş bătut cu smântână.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 9 octombrie
- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina