11.9 C
Braşov
AcasăMagazinCe talente are fiica lui chef Bontea

Ce talente are fiica lui chef Bontea

Puțini știu cum este chef Sorin Bontea acasă, în rolul de tată. Este căsătorit de peste 25 de ani și are doi copii superbi. Fiica lui cea mare, Miruna, a împlinit de curând vârsta majoratului și este hotărâtă în privința ocupației pe care dorește să o aibă în viitor. „I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place”, spune Bontea.

Fiica celebrului chef a apărut prima oară pe micul ecran, în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, unde tatăl ei este jurat. Fericitul tătic a trăit o surpriză nemaipomenită, când a văzut că ea a creat cu un preparat special. Și s-a dovedit că se pricepe. Deși tatăl ei este master chef și vedetă de televiziune, cunoscut și îndrăgit de toată țara, iar ea i-a moștenit talentul în bucătărie, Miruna nu vrea să facă din asta o meserie. „Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie” , a spus chef Bontea.
„Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, a povestit Miruna, în cadrul unei emisiuni tv. Sorin Bontea își susține ambii copii, indiferent de drumul pe care aceștia l-au ales sau au vrut să îl aleagă. Miruna are și un frate mai mare, în vârstă de 23 de ani. El este pasionat de sport.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorGabriel Fătu divorțează a doua oară
- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române