22.4 C
Braşov
AcasăSportPromisiuni: LPF. Când vom avea VAR în Liga I

Promisiuni: LPF. Când vom avea VAR în Liga I

l „Muncim zi și noapte alături de reprezentantul firmei care deține drepturile pentru Liga 1 să aducem cât mai rapid VAR-ul în Liga 1“, spune Justin Ștefan, reprezentantul LPF

- Advertisement -

Oficialii cluburilor din Liga I cer vehement introducerea arbitrajului video cât mai rapid. Cei mai vocali în ultima perioadă au fost Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, dar și Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani.
Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a explicat în ce condiții se va implementa sistemul VAR la meciurile din Liga 1. Oficialul LPF spune că totul depinde de durata de timp necesară pentru pregătirea arbitrilor! „Am ascultat declarația domnului Iftimie şi îl asigur atât pe dânsul, cât și pe ceilalți finanțatori din Liga 1 că implementarea sistemului de arbitraj video, cât și definitivarea mecanismului de evaluare financiară a cluburilor reprezintă principalele priorități pentru perioada următoare în cel mai bun scenariu din play-off. Însă asta depinde mult și de durata de timp necesara pentru pregătirea arbitrilor. Cu siguranță însă că sezonul 2021-22 va fi cu VAR“, a spus Justin Ștefan, secretarul general LPF, pentru Digisport. Ștefan spune că LPF și reprezentantul firmei care deține drepturile pentru Liga 1 muncesc de se spetesc pentr a aduce cât mai rapid VAR-ul în Liga 1. „Muncim zi și noapte, alături de Orlando Nicoară, reprezentantul firmei care deține drepturile pentru Liga 1, pentru a aduce cât mai repede VAR-ul în Liga 1. Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, face şi el eforturi supraomenești pentru a demara cât mai repede pregătirea arbitrilor VAR. Orice timp pierdut, e în defavoarea fotbalului. Am identificat împreună cu deținătorul de drepturi echipamentele necesare, iar acum aşteptăm de la CCA informațiile relevante privind durata de timp necesară pentru pregătirea arbitrilor şi necesarul de echipament tehnic pentru efectuarea acestei pregătiri. Vizibilitatea asigurată de promovarea prin sistemul VAR va asigura un parteneriat de succes între LPF, deținătorul de drepturi TV şi compania care va fi aleasă ca partener comercial pentru acest proiect”, a mai spus oficialul LPF.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ