14.1 C
Braşov
AcasăMagazinȘtefania a pozat iar goală

Ștefania a pozat iar goală

Ștefania lui Speak, frumoasa șatenă din showbizul românesc, știe foarte bine cum să atragă atenția asupra ei. Fiind conștientă de formele cu care a înzestrat-o „mama natură”, dar și medicul estetician, vedeta a decis că este momentul potrivit pentru o ședință foto interzisă… minorilor!
Pe scurt, artista s-a pozat goală. Ștefania apare cu o blană pe jumătate de corp și pozează super sexy la cameră. Vedeta a lăsat la vedere ce doar Speak vede acasă, în așternuturi!

Ștefania a declarat pe canalul său de YouTube că face sport în fiecare zi, indiferent cât de obosită ar fi. Aceasta a spus că seara îi funcționează organismul cel mai bine pentru a face asta, spre deosebire de Speak, care se antrenează dimineața. Tânăra în vârstă de 23 de ani s-a născut la Galați, dar s-a mutat în București deoarece pasiunea pentru dans a determinat-o sa lucreze cu foarte mulți artiști precum Inna, Smiley, Randi sau Elena Gheorghe. Artista formează un cuplu cu celebrul cântăreț Speak, care i-a insuflat pasiunea pentru muzică, aceasta având câteva melodii în top, în acest moment. Ștefania este cântăreață de muzică pop, vedetă în televiziunea, blogger, model și dansatoare. Aceasta este unul dintre cei mai apreciați artiști în mediul online având peste 500.000 subscriberi pe YouTube. Debutul Stefaniei în muzică a fost în momentul în care Speak a lansat videoclipul de la melodia „Libelula”.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorCleopatra Stratan a împlinit 18 ani
- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române