9.1 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Pere în sos de vin

Ingrediente: 4 pere mari coapte aproximativ 150 g fiecare, sucul de la o lămâie, 4 linguri de zahăr, 500 ml. vin alb, frunze de mentă.
Mod de preparare: Se decojesc perele, dar nu li se îndepărtează codiţa. Perele se stropesc imediat cu suc de lămâie, să nu se înnegrească. Vinul se dă în fiert cu zahăr ţi se lasă sa fiarbă 5 minute. Se introduc înăuntru perele şi se înăbuşă aproximativ 15 minute până se înmoaie. Perele se scot din sos şi se aşază pe 4 farfurii. Se lasă să fiarbă sosul de vin până ce se obţine un sirop, care se toarnă peste pere, înainte de servire. Mod de servire Se ornează perele cu mentă şi se servesc alături de biscuiţi sau fursecuri

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 7 octombrie
- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române