23.8 C
Braşov
AcasăSportCupa României. Turul 3: ACS SR Brașov, duel cu „bombonarii“ lui...

Cupa României. Turul 3: ACS SR Brașov, duel cu „bombonarii“ lui Croitoru

Autor: Adi MARICA

l Brașovenii sunt deciși să tranșeze soarta calificării în 90 de minute

ACS SR Brașov va juca astăzi, de la ora 14.30, în deplasare, cu FC Pucioasa, meciul contând pentru turul 3 al Cupei României. Brașovenii, antrenați de Liviu Nicolae și Ioan Naghi, pornesc favoriți la calificare, ținând cont de valoarea superioară a lotului, dar și de forma arătată de cele două echipe în campionat. Liviu Nicolae are doi jucători incerți pentru acest joc, este vorba de Horia Popa și Cenk Firat, doi titulari de bază, care s-au confruntat cu probleme medicale în meciul de la Ploiești cu Astra. Mai mult, în această săptămână, ACS SR Brașov l-a pierdut pe atacantul Rareș Burnete, fotbalist împrumutat de la Colțea, proaspăt transferat în Italia la Lecce.

Vor calificarea în 90 de minute

Originar din Târgoviște, Liviu Nicolae a cules ușor informații despre echipa din Pucioasa și spune că obiectivul clar este calificarea în faza următoare. „Am reuşit să culeg informaţii despre formaţia din Pucioasa. A făcut un joc bun la Craiova în etapa precedentă a Ligii 3, au avut şi un penalty ratat. Vom întâlni o echipă care va face totul pentru a câştiga. Până acum, toate grupările au dat maximum în meciurile cu noi. Asta ne bucură, pentru că aşa putem creşte, putem progresa. Noi trebuie să ne facem treaba. Nu pot să spun că există o favorită. E un meci de Cupa României, se poate întâmpla orice. Le-am transmis băieţilor, obiectivul nostru este să mergem mai departe. Mi-aş dori să ne impunem în 90 de minute, pentru că deja se simte o oboseală. Am încredere că toţi cei care vor intra pe teren vor da totul pentru a ne impune”, a declarat Nicolae. Și managerul general al clubului anunță că obiectivul este un parcurs cât mai lung în Cupa României. „Ne dorim să ne calificăm. Sperăm că în turul următor vom avea o echipă din Liga 2 şi vom putea juca pe «Tineretului» cu spectatori în tribună. Obiectivul nostru pentru această competiţie este să aducem la Braşov o formaţie de Liga 1 şi să îi bucurăm pe fanii noştri”, a spus Ciprian Jurubescu.

Nicu Croitoru: „Brașovul are o echipă frumoasă“

De cealaltă parte, „bombonarii“, așa cum sunt porecliți cei de la FC Pucioasa, au un start de sezon modest în campionat, astfel că după primele patru etape, elevii lui Nicu Croitoru și Sică Bârdeș nu au cunoscut gistul victoriei, ocupând locul 8 în C6 cu doar 3 puncte, din trei remize. „Va fi un meci greu contra Brașovului care are o echipă frumoasă. I-am văzut, au o echipă bine organizată, cu jucători talentați, preocupați de joc. Noi nu am început bine campionatul, dar am și avut un program greu în primele etape când am întâlnit, cu excepția Craiovei, doar echipe din fruntea clasamentului. Sunt convins că va ieși un meci spectaculos, între două echipe preocupate să joace fotbal“, a spus Nicu Croitoru, fost antrenor al Chindiei Târgoviște. Cei de la Pucioasa au ajuns în turul 3 al Cupei României, după ce au trecut de Gloria Cornești cu 3-0 și de Flacăra Moreni cu 2-1. De cealaltă parte, ACS SR Brașov a trecut în turul 1 de KSE Tg. Secuiesc cu 6-4, după loviturile de departajare, iar în turul 2 a obținut calificarea la masa verde pentru că Olimpic Zărnești nu a putut disputa meciul din cauza problemelor cu COVID -19.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române