8.3 C
Braşov
AcasăSportTensiune la Cetate Râșnov. Primul jucător care își face bagajele?

Tensiune la Cetate Râșnov. Primul jucător care își face bagajele?

Autor: Adi MARICA

Criză prelungită de rezultate la Cetate Râșnov. Romeo Surdu a suferit primul eșec ca antrenor la Blejoi, iar râșnovenii continuă să ocupe ultimul loc în C5. Eșecul de la Blejoi a tensionat atmofera din lotul echipei râșnovene, iar un titular de bază al echipei ar putea pleca de la Râșnov. Este vorba de portarul Sorin Gavriș (31 de ani), cel care a fost transferat în această vară! „La finalul meciului de la Blejoi, Sorin Gavriș mi-a spus că dorește să plece de la echipă și că vrea să-și rezilieze contractul. Pentru că eram cu toții supărați pentru înfrângere nu i-am spus nimic. Duminică am discutat cu el și i-am spus că este liber să plece, dacă asta este dorința lui. Acum, sper să se țină de cuvânt și să-și rezilieze contractul. Vom promova jucători tineri din Râșnov. Avem nevoie de jucători tineri râșnoveni să crească la echipă“, spune Romeo Surdu. Antrenorul celor de la Cetate Râșnov nu și-a ascuns dezamăgirea pentru înfrângerea de la Blejoi. Chiar dacă nu a pronunțat nume, Surdu a acuzat lipsa de atitudine a unor jucători. După schimbările făcute în prima repriză, cei vizați par a fi Strătilă și Botea. „Sunt foarte supărat pe atitudinea unor jucători. Disciplina lasă de dorit, au fost acte de indisciplină și înainte să vin eu la echipă, dar ce pot să spun este că atât timp cât voi fi antrenorul acestei echipe, nu voi tolera astfel probleme. Vreau disciplină și respect!“, a spus Romeo Surdu. Etapa viitoare, râșnovenii vor da piept cu liderul seriei, Corona Brașov.

CS Blejoi – Cetate Râșnov 2-0 (1-0)

Au marcat: Munteanu ’14, Lambru’ 47

CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Anghel (90+2 Iliescu),Al. M. Oprea, Năstase, Ar. A. Oprea – Rudaru (64 Bojoagă), Răileanu – Teru (80 Ristea), C. Munteanu (64 Iancu), Badea (80 Ghinea) – Lambru.

Antrenor: Răzvan Vlad.

Cetate Râșnov: Gavriș – Suciu, Potecu ( 78 Rareș Mihai), Căpățână, S. Marin– Poverlovici , Drugă, Botea (42 Moisin) –Strătilă (42 Dobre), I. Dinu (72 Vârlan), Staicu (72 Coman).

Antrenor: Romeo Surdu.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române