10.7 C
Braşov
AcasăMagazinÎn secret: Bianca Drăgușanu s-a recăsătorit cu Alex Bodi?

În secret: Bianca Drăgușanu s-a recăsătorit cu Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au acordat o nouă șansă, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cei doi s-au recăsătorit sau nu. Ceva pare să-i fi dat de gol pe cei doi îndrăgostiți.
Povestea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi deja întrece și scenariile de telenovele. S-au certat și s-au împăcat de atâtea ori, încât probabil și ei au pierdut șirul. Ultima dată au rezistat numai o săptămână departe unul de celălalt, după care au declarat că sunt dependenți unul de celălalt. S-au căsătorit, au divorțat cu scandal, s-au reîmpăcat de mai multe ori, iar din jocurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au lipsit geloziile, violența sau alte relații.
Toate acestea se pare că au culminat cu o nouă căsătorie. Și de la statusul relației complicat se pare că s-a trecut la statusul relației: căsătorit. Cel puțin așa a schimbat Bianca Drăgușanu, în miez de noapte, statusul pe Facebook, punând pe toată lumea pe gânduri. Cei doi s-au despărțit ultima dată fix în ziua în care împlineau doi ani de relație. Alex Bodi nu i-a adus Biancăi nici măcar un buchet de flori, dar nu de aici a pornit totul. Bianca a precizat că din cauza unor probleme mai vechi s-a enervat, a acționat la nervi și a plecat. „M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez! Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred. Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea“, a declarat Bianca Drăgușanu la o televiziune, despre ultima despărțire cu Alex Bodi.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina