19.7 C
Braşov
AcasăSportCorona vs Sepsi 2: Marin Barbu revine pe Tineretului

Corona vs Sepsi 2: Marin Barbu revine pe Tineretului

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Fostul mare fotbalist al Brașovului, Marin Barbu este antrenorul celor de la Sepsi II, echipă care va juca astăzi, pe Tineretului, cu CSM Corona Brașov

CSM Corona Brașov conduce Seria a 5-a din Liga a 3-a, cu un punctaj maxim după primele trei runde. În cadrul etapei a 4-a, elevii lui Călin Moldovan vor juca astăzi, de la ora 15.00, pe Tineretului, cu Sepsi OSK 2. Pentru cei de la Corona a fost o săptămână destul de agitată, ținând cont de rezultatul alegerilor locale. În tot clubul se simte emoția, dar și incertitudinea.

Marin Barbu: „Cei de la Corona au prima șansă, dar….“

- Advertisement -

Pentru cei de la Sepsi 2, chiar dacă au beneficiat și de câțiva jucători de la prima echipă, rezultatele au fost sub așteptări în debutul sezonului: o victorie în jocul cu Kids Tâmpa și două eșecuri. Marin Barbu, unul dintre antrenorii celor de la Sepsi 2, spune că obiectivul echipei secunde este să crească jucători pentru prima echipă. „ Obiectivul nostru este să progresăm și ușor, ușor să putem da un jucător născut în Sfântu Gheorghe la prima echipă. Cei de la Corona au prima șansă, au o echipă care și-a propus obiective mărețe în acest sezon. Noi jucăm cu mulți copii, și ce mai primim de la echipa de seniori. Nu venim la Brașov să facem figurație“, a spus Marin Barbu, care se va duela cu fostul său coleg de la Tractorul, Călin Moldovan.

Moldovan: „Suntem deciși să câștigăm“

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan, spune că seria celor trei victorii din campionat au dat multă încredere echipei. „Aşa cum am spus şi înainte de meciul cu Astra 2, jucăm din nou cu o echipă satelit, iar echipele acestea sunt formate din jucători tineri, de perspectivă, jucători care sunt sub îndrumarea şi observaţia conducerii cluburilor respective. Cu siguranţă ei vor veni foarte motivaţi, vor veni să joace şi să demonstreze că au valoare. Din acest motiv va fi dificil, pentru că pot surprinde, dar cu toate acestea pot spune că şi noi am rămas motivaţi şi concentraţi iar asta se vede şi în antrenamente. Cele trei victorii din acest start de campionat ne dau moral, încredere, şi demonstrează că ceea ce facem, facem bine la antrenamente si jocuri. Suntem hotărâţi şi decişi să câştigăm jocul cu Sepsi 2”, a spus Moldovan, completat de Bogdan Roșu, unul din artizanii victoriei din etapa trecută. „Atmosfera în lot este foarte bună, ne pregătim bine și suntem cu gândul la meciul cu Sepsi 2. Avem incredere că vom ieşi învingători de pe teren“. Pentru meciul cu Sespi, Călin Moldovan îi are la dispoziție și pe Raul Rusu, Alin Damian și Daniel Dumbravă, toți refăcuți după probleme medicale. În schimb, mijlocașul Vlad Boția este în continuare accidentat și nu va putea juca în meciul cu echipa covăsneană.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina