15.2 C
Braşov
AcasăSportACS SR Brașov: Cu „Piciu“ Mălin Șerban în atac sau în apărare?

ACS SR Brașov: Cu „Piciu“ Mălin Șerban în atac sau în apărare?

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Ioan Mălin Șerban ar putea debuta la ACS SR Brașov în meciul cu Astra II

Ioan Șerban a semnat marți cu ACS SR Brașov, iar ieri a fost prezentat oficial ca jucătorul echipei pregătite de Liviu Nicolae. În urmă cu două săptămâni, „Piciu“ semnase cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov) chiar înaintea meciului direct din Cupa României cu ACS SR Brașov. Atunci, confruntându- se cu mari probleme de lot, Mihai Stere l-a convins pe Șerban să semneze cu gruparea zărneșteană. Chiar dacă meciul de Cupă nu s-a mai disputat, Șerban a rămas fotbalistul lui Olimpic Zărnești, iar săptămâna trecută de serviciile sale s-au arătat interesate atât ACS SR Brașov, cât și Olimpic Cetate Râșnov. Ioan Șerban a ales să joace la ACS SR Brașov, iar președintele lui Olimpic Zărnești, Bogdan Chirițescu și-a dat acordul pentru un transfer până în iarnă.

Ar putea debuta în meciul cu Astra II

- Advertisement -

Chiar dacă încă nu este pus la punct cu pregătirea fizică, „Piciu“ are șanse mari să prindă lotul pentru meciul cu Astra II. În cazul în care Liviu Nicolae va apela la serviciile lui Șerban pe parcursul jocului de la Ploiești, acesta ar putea debuta ca atacant, chiar dacă este fundaș central de meserie! În primele trei runde, ACS SR Brașov a avut ceva probleme în defensivă, iar în ofensivă Cenk, Mircescu sau Burnete încă nu au reușit să înscrie.

Liviu Nicolae îi știe calitățile

Cum Liviu Nicolae îi cunoaște bine calitățile lui Șerban, cei doi fiind coechipieri la Unirea Tărlungeni și Juventus București, rămâne de văzut poziția pe care va juca experimentatul fotbalist. De altfel, în perioada când Piciu juca la FC Brașov în Liga a 2-a acesta spunea că „dacă este nevoie joc şi în atac, mă reprofilez aşa cum am făcut şi la Tărlungeni când am marcat şase goluri“, spunea Ioan Şerban. 

„Culoar bun pentru promovare“

Cel poreclit „Piciu“ în lumea fotbalului brașovean spune că a ales să joace la ACS SR Brașov pentru proiectul prezentat. Mai mult, Șerban nu ezită să vorbească deschis despre un obiectiv îndrăzneț: promovarea în Liga a 2-a. „Am ales să joc pentru SR Braşov pentru că există aici un proiect foarte frumos.  Momentan, este un contract până în iarnă, dar acesta se poate prelungi. Este o echipă tânără, am venit şi eu acum cu un plus de experienţă. Sunt aici jucători tineri şi un antrenor, Liviu Nicolae, pe care îl cunosc foarte bine. Ne-am înţeles foarte bine când am fost colegi la Unirea Tărlungeni și Juventus București şi sunt convins că o vom face în continuare şi de acum înainte. Consider că este bine pregătit pentru această meserie şi îl prinde. Liviu este un băiat serios și sunt convins că alături de Şerban Moraru şi de Horia Popa vom reuşi să avem rezultate bune şi de ce nu să promovăm în Liga 2. Este un culoar bun pentru a promova“, a spus Ioan Șerban. Veteranul lotului brașovean are și un mesaj adresat fanilor. „În aştept pe fani cât mai repede pe stadion, noi suntem nerbdători să-i facem fericiți“.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina