23.8 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: Horia Popa, căpitanul golgheter la ACS SR Brașov

Liga 3: Horia Popa, căpitanul golgheter la ACS SR Brașov

l Horia Popa este golgheterul echipei pregătite de Liviu Nicolae cu 4 goluri marcate în primele trei jocuri din campionat

ACS SR Brașov are un start bun de sezon, astfel că după primele trei runde, echipa pregătită de Liviu Nicolae se află pe podiumul din C5 cu 6 puncte, după două vic­torii, ambele în deplasare, și o înfrângere, acasă, cu Odorheiul lui Florin Stîngă.

Start entuziasmant

După primele trei etape, Horia Popa este golgheterul echipei, cu patru goluri marcate (unul în meciul cu Cetate Râșnov, unul cu ACS Odorheiu Secuiesc și 2 în victoria de la Blejoi cu CSO Plopeni), din care 3 au fost marcate din penaltiuri. Ajuns la 27 de ani, Horia s-a maturizat din punct de vedere fotbalistic, astfel că Liviu Nicolae construiește echipa în ju jurul său. „Startul de sezon a fost entuziasmant. Rezultatele nu au fost întâmplătoare, au venit în urma unor prestații bune. Am spus-o, ceea ce s-a întâmplat cu Odorheiu Secuiesc a fost un accident. Poate a fost bine că a venit acea înfrângere. Ne-a trezit şi ne-a adus cu picioarele pe pământ. A urmat o victorie foarte importantă cu Plopeni. În ceea ce mă priveşte, faptul că sunt căpitanul acestei echipe mă responsabilizează pe teren şi în afara lui. Mi-am dorit acest lucru şi îmi dă încredere. Golurile reuşite de mine în acest start de campionat se datorează muncii echipei. Trei au fost din lovituri de la 11 metri, dar acestea au venit pentru că reuşim să ajungem des în careul advers. Îmi doresc să marchez în continuare, să ajut echipa. Am ajuns şi la un nivel bun şi asta este îmbucurător. Obiectivul este o clasare în top 6. E prematur să vorbim despre altceva. Vom lua meci cu meci şi vom încerca să câştigăm fiecare partidă. Mai e mult de jucat..“, a spus Horia Popa.

„Era nevoie de o schimbare“

Căpitanul echipei brașovene a vorbit și despre situația dificilă din vară, atunci când Ioan Naghi avea doar 10 jucători la antrenamente! „A fost un moment critic în această vară. Mulţi dintre colegii mei nu ştiau dacă să rămână sau să plece. Nu mai aveam unde să ne antrenăm, eram 10 cu toţii. Era clar că era nevoie de o schimbare. Am zis mereu că ceea ce s-a întâmplat este cel mai bun lucru pentru această echipă şi le cer oamenilor să aibă încredere în noua conducere. Şi pentru noi este O.K. Avem condiţii excelente de pregătire, un staff tehnic foarte bun. Avem şi un kinetoterapeut, căruia îi mulţumesc că ne ajută, aveam nevoie de el. Avem şi sponsor tehnic, Acerbis România, care se ocupă de imaginea noastră. Totul este profesionist, avem tot ce ne trebuie pentru a face performanţă. Lotul este unul foarte bun. Cred că cei care au venit la SR Braşov şi-au îndeplinit un vis. Este deja un grup unit, integrarea s-a făcut rapid şi asta se vede şi pe teren”, a declarat Horia Popa. În runda a 4-a din C5, ACS SR Brașov va juca vineri, de la ora 15.00, la Ploiești, cu Astra II.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române