-2 C
Braşov
AcasăMagazinAdelina Pestrițu: „Mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny”

Adelina Pestrițu: „Mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny”

Adelina Pestrițu a mărturisit că își dorește cu ardoare un frățior pentru Zenaida, fiica ei de doi ani. Nu este prima dată când vedeta declară că ea și soțul ei Virgil se pregătesc pentru cel de-al doilea copil.
Adelina Pestrițu a postat pe Instagram o imagine cu ea și fina ei cea mică, iar la descriere bruneta a menționat că acel moment petrecut alături de Elisabeth a făcut-o să-și dorească și mai mult un frățior pentru Zeny. „Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.
Fanii Adelinei Pestrițu au început deja să îi transmită felicitări, după anunțul făcut diminică seară, pe Instagram. În doar o oră, fotografia a strâns peste 15.000 de like-uri.
Adelina Pestrițu a petrecut 14 zile în izolare din cauza noului coronavirus. La începutul lunii septembrie, bruneta a fost internată la Spitalul Militari, iar după trei zile de spitalizare, ea a mers în izolare, într-un apartament, sub supravegherea DSP.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE