8.9 C
Braşov
Acasă Magazin Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie

Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie

Fanii de pe Instagram ai Lidiei Buble au făcut ochii mari și au sărit cu concluzii imediat ce au văzut pozele cu ea în brațele lui Cornel Ilie. Chiar dacă se aflau la filmările clipului pentru noua piesă Vino / Du-te’, internauții speculează că între Lidia și solistul de la Vunk este mai mult decât o relație profesională.
Lidia a surprins multe momente de la filmări, pe care le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram, inclusiv glumele cu Cornel Ilie din care cei care o urmăresc în online au speculat că ar forma un cuplu. Într-unul dintre instantanee, Lidia a sărit de gâtul lui Cornel, iar acesta a reacționat cu un Ce faci, femeie?’. Răspunsul Lidiei a fost pe măsură: Bine! Bine, bărbate!’, după care a continuat gluma: Vii sau te duci?’. Solistul de la Vunk i-a replicat: Am venit să rămân’. Acest dialog a aprins imaginația multor fani ai Lidiei și dacă unii au înțeles că cei doi joacă doar niște roluri și nu este vorba despre vreo poveste de iubire între ei, alții speculează că ar fi împreună.
La începutul lui septembrie, Cornel Ilie a șocat pe toată lumea când a anunțat, pe rețelele de socializare, că a divorțat de Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii. „Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu“, a scris Cornel Ilie pe rețelele de socializare la acea vreme. În mai anul acesta, Răzvan Simion a anunțat și el despărțirea de Lidia Buble tot prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, însă a lăsat să se înțeleagă faptul că ea este cea care dorește să pună punct relației lor de cinci ani.

Cele mai populare

Liga 3. Corona Brașov s-a împiedicat la Plopeni / Cetate Râșnov, prima victorie a sezonului

Corona Brașov nu a reușit decât un egal în meciul disputat în deplasare cu CSO Plopeni, scor 1-1. Elevii lui Călin Moldovan au...

Liga 3. ACS SR Brașov, egal spectaculos cu CS Blejoi/Liviu Nicolae, trimis în tribune

ACS SR Brașov și  CS Blejoi au terminat la egalitate, scor 2-2, în derbiul etapei a 7-a din C5. Meciul a fost...

Rata de infectare în municipiul Brașov este aproape 3. Incidența pe localitățile din județ

Rata de infectare în municipiul Brașov se aproprie de pragul de 3, după ce a crescut în 24 de ore, de la...

114 cazuri noi de COVID 19 La Brașov. Rata de infectare în județ este 2,29

În județul Brașv, rata de infectare cu COVID 19 este de 2,29 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile. 114...

COMENTARII RECENTE