-2 C
Braşov
AcasăMagazinLidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie

Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie

Fanii de pe Instagram ai Lidiei Buble au făcut ochii mari și au sărit cu concluzii imediat ce au văzut pozele cu ea în brațele lui Cornel Ilie. Chiar dacă se aflau la filmările clipului pentru noua piesă Vino / Du-te’, internauții speculează că între Lidia și solistul de la Vunk este mai mult decât o relație profesională.
Lidia a surprins multe momente de la filmări, pe care le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram, inclusiv glumele cu Cornel Ilie din care cei care o urmăresc în online au speculat că ar forma un cuplu. Într-unul dintre instantanee, Lidia a sărit de gâtul lui Cornel, iar acesta a reacționat cu un Ce faci, femeie?’. Răspunsul Lidiei a fost pe măsură: Bine! Bine, bărbate!’, după care a continuat gluma: Vii sau te duci?’. Solistul de la Vunk i-a replicat: Am venit să rămân’. Acest dialog a aprins imaginația multor fani ai Lidiei și dacă unii au înțeles că cei doi joacă doar niște roluri și nu este vorba despre vreo poveste de iubire între ei, alții speculează că ar fi împreună.
La începutul lui septembrie, Cornel Ilie a șocat pe toată lumea când a anunțat, pe rețelele de socializare, că a divorțat de Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii. „Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu“, a scris Cornel Ilie pe rețelele de socializare la acea vreme. În mai anul acesta, Răzvan Simion a anunțat și el despărțirea de Lidia Buble tot prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, însă a lăsat să se înțeleagă faptul că ea este cea care dorește să pună punct relației lor de cinci ani.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE