32.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Pește „a Suisse”

- Advertisement -

Ingrediente: 500-600 gr. peşte, unt, 2 cepe, sare, piper, vin, ouă.
Mod de preparare: Într-o cratiţă unsă cu unt se pun cepele tăiate peştişori, iar pe deasupra peştele curăţat şi spalat. Se presară sare şi piper; se toarnă vinul şi după ce s-a acoperit peştele cu o hârtie unsă cu unt, se lasă la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de oră. Galbenuşurile se freacă cu smântâna, se sărează, se adaugă verdeaţa tocată mărunt şi se toarnă peste peşte înainte de a-l servi. Mod de servire: Se serveşte cu garnitura de cartofi fierţi.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 28 septembrie
- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE