15.2 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Pește „a Suisse”

Ingrediente: 500-600 gr. peşte, unt, 2 cepe, sare, piper, vin, ouă.
Mod de preparare: Într-o cratiţă unsă cu unt se pun cepele tăiate peştişori, iar pe deasupra peştele curăţat şi spalat. Se presară sare şi piper; se toarnă vinul şi după ce s-a acoperit peştele cu o hârtie unsă cu unt, se lasă la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de oră. Galbenuşurile se freacă cu smântâna, se sărează, se adaugă verdeaţa tocată mărunt şi se toarnă peste peşte înainte de a-l servi. Mod de servire: Se serveşte cu garnitura de cartofi fierţi.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 28 septembrie
- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române