24.1 C
Braşov
AcasăMagazinMisha, fără lenjerie intimă pe Internet?

Misha, fără lenjerie intimă pe Internet?

Misha le-a pus gând rău bărbaților! Fosta soție a lui Connect-R și-a lăsat posteriorul bombat la vedere, într-o ipostază care a ridicat cu siguranță temperaturile în termometre. Are sau nu lenjerie intimă?
Fosta parteneră a lui Connect-R a demonstrat că deși este mamă, continuă să aibă un corp de milioane. Misha este foarte mândră de felul în care arată, drept urmare nu are nicio reținere în a-și etala formele cu care a înzestrat-o Mama Natură. Și foarte bine face, pentru că are ce arăta! Recent, frumoasa cântăreață le-a încins imaginația tuturor bărbaților atunci a ales să le împărtășească o imagine de infarct cu posterioul ei bombat. Îmbrăcată doar într-o geacă din denim, strânsă la mijloc, și cu fundul dezgolit, mulți s-au întrebat dacă nu cumva Misha a renunțat de tot la inhibiții și a „uitat” de lenjeria intimă.
Având în vedere faptul că mulți o apreciază pe Misha și pentru trupul ei ca tras prin inel, cântăreața a demonstrat că nu este egoistă și le-a împărtășit și fanelor secretul siluetei ei perfecte.
Întrebările au început să curgă în urmă cu ceva vreme, după ce cântăreața și-a arătat abdomenul plat în fața tuturor, aspect la care orice domnișoară visează. Pentru a nu-și mai ține admiratoarele în suspans, frumoasa Misha a dezvăluit că urmează o alimentație corectă și prin doar patru antrenamente, corpul ei arată ca al unei zeițe. „După o lună de alimentație corectă și doar PATRU antrenamente, corpul meu începe să capete o formă frumoasă!”, a scris Misha pe Instagram.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ