4.6 C
Braşov
AcasăSportCorona Brașov, duel cu Astra 2 pe Tineretului

Corona Brașov, duel cu Astra 2 pe Tineretului

Autor: Adi MARICA

l „ Ne dorim foarte tare să păstrăm această linie cu victorii“, spune Călin Moldovan

Cu punctaj maxim după primele două runde, cei de la Corona Brașov au un meci dificil, la prima vedere, cu Astra 2. Antrenorul Călin Moldovan le cere jucătorilor săi, determinare și să nu subestimeze adversarul. „Ştim că nu va fi  uşor, pentru că întâlnim o echipă formată din jucători tineri, aflaţi în curtea unui club important din Liga 1, iar asta spune multe despre potenţialul lor. Deşi adversarii sunt tineri, au în mod sigur dorinţă mare de afirmare. Pe de altă parte, şi echipa noastră are în lot jucători determinaţi şi serioşi, jucători de perspectivă, iar asta s-a văzut în acest start de campionat. Ne dorim foarte tare să păstrăm această linie cu victorii şi am încredere că băieţii vor face totul pentru ca acest lucru să se întâmple. Tot ce trebuie să facă este să rămână concentraţi, determinaţi şi să pună în practică ceea ce am pregătit“, a spus Moldovan, care nu se va putea baza și la acest joc pe serviciile lui Raul Rusu, Alin Damian și Daniel Dumbravă.

Boția s-a accidentat

Mai mult, în această săptămână s-a reaccidentat Vlad Boția, cel care tocmai revenise pe gazon la meciul câștigat la Blejoi unde a și marcat un gol de generic. Fotbaliștii și cei din staff-ul tehnic al Coronei au fost testați, miercurim pentru COVID -19 , iar ieri au aflat rezultatele. Toate testele au fost negative.

Bărbulescu anticipează un meci spectaculos

De cealaltă parte, cei de la Astra 2 sunt antrenați de Bebe Bărbulescu, o mai veche cunoștință a fanilor fotbalului brașovean. Bărbulescu a făcut parte din staff-ul lui Marius Șumudică în mandatul de la FC Brașov. Faptul că Astra are meci în Liga I sâmbătă pare a fi în avantajul Coronei, asta pentru că e puțin probabil ca Bebe Bărbulescu să primească întăriri de la prima echipă. „ Încă nu știu dacă voi primi jucători de la prima echipă, dar în orice condiții noi venim să jucăm deschis la Brașov. Știm că întâlnim o echipă cu jucători experimentați, eu spun că este favorita seriei, iar un lucru rar la acest nivel este stabilitatea financiară. Eu spun că va ieși un meci spectaculos“, a spus antrenorul Astrei 2. Meciul Corona – Astra 2 se va disputa astăzi, pe Tineretului, de la ora 17.00.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române