-3.8 C
Braşov
AcasăSportTibi Ghioane și Ion Coman la cârma Preciziei: Cel mai tare cuplu...

Tibi Ghioane și Ion Coman la cârma Preciziei: Cel mai tare cuplu de antrenori din fotbalul brașovean e la Săcele!

Autor: Adi MARICA

l Fostul internațional Tibi Ghioane și atacantul Ion Coman sunt marile lovituri date de Precizia Săcele în această toamnă

Precizia Săcele a fost revelația sezonului trecut din Liga a 4-a Brașov. Antrenorul Ciprian Ursu a format o echipă competitivă, care a reușit să termine turul campionatului trecut pe primul loc în Liga a 4-a Brașov, peste Corona Brașov și Colțea Brașov. Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul a fost întrerupt, iar în vară a fost reluat cu un play-off de promovare în 3 (Precizia, Corona și Colțea). Cei de la Săcele nu au putut participa la acest mini-turneu pentru desemnarea câștigătoarei Ligii a 4-a Brașov, lotul fiind decimat de COVID 19. Din echipa săceleană, cei mai buni jucători au plecat în această vară la Corona și ACS SR Brașov, iar antrenorul a acceptat oferta celor de la ACSM Codlea.

Tibi Ghioane și Coman, loviturile Preciziei

În aceste condiții, președintele Adrian Secelean a demarat un nou proiect, iar marea lovitură este aducerea pe banca tehnică a lui Tibi Ghioane (39 de ani), fostul mare internațional brașovean. Acesta va fi ajutat de Ion Coman (39 de ani), cel care își va continua activitatea și ca jucător!

Planurile lui Ghioane

Nu este prima experiență ca antrenor pentru Ghioane. În urmă cu câțiva ani a antrenat la Prejmer, tot în fotbalul mic. Acum este gata de o nouă provocare. „Am acceptat să merg la Săcele în speranța că vom putea construi o echipă frumaosă. Am început antrenamente, dar din cauza acestor probleme legate de coronavirus nu știm când vom începe campionatul“, a spus Tibi Ghioane, cel care are Licența PRO din Ucraina. La ce CV are Tibi Ghioane, 21 de meciuri al echipa națională, 4 titluri, 4 Cupe, 3 Supercupe, toate cu Dinamo Kiev, dar și prezențe în Champions League, acesta este cel mai galonat nume din Liga a 4-a Brașov.

Coman revine la Precizia

O altă numire surpriză la Precizia este cea a lui Ion Coman în funcția de antrenor secund, dar acesta va continua să și joace. Fost fotbalist în Liga I, Coman a continuat să joace în ultimii ani în Liga a 4-a Brașov unde a fost o prezență constantă în topul golgheterilor. Coman revine la Precizia după doi ani. „Tibi m-a sunat și mi-a propus să vin la Săcele. Voi fi antrenor secund, dar și jucător. Cu Tibi am făcut junioratul la ICIM, suntem buni prieteni, astfel că vom colabora fără probleme. În acest sezon obiectivul este formarea unei echipe, iar pentru sezonul viitor să putem ataca promovarea în Liga a 3-a“, a spus Coman.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE