-3.3 C
Braşov
AcasăSportO nouă provocare: „Generalul“ Claudiu Ionescu a revenit ca antrenor în...

O nouă provocare: „Generalul“ Claudiu Ionescu a revenit ca antrenor în Liga a 3-a

Autor: Adi MARICA

l Claudiu Ionescu este antrenorul celor de la Concordia Chiajna 2

Fostul antrenor al lui AFC Hărman, buzoianul Claudiu Ionescu (37 de ani) a preluat pe Concordia Chiajna 2, echipă care activează în Seria a 3-a a Ligii a 3-a. Ionescu a debutat ca antrenor al ilfovenilor în runda a 2-a, cu un egal obținut la Balotești, scor 1-1.

Serie infernală

La finalul acestei săptămâni, Claudiu Ionescu se va duela cu FCSB 2. „După ce am plecat de la AFC Hărman am reușit să obțin Licența B de antrenor, acum sunt înscris la cursurile pentru Licența A, după care am mai antrenat la Buzău, iar din vara anului trecut am antrenat la Centrul de Copii și juniori de la Concordia Chiajna. Avem condiții excelente și nu întâmplător Concordia Chiajna are a 4-a Academie din țară! După prima etapă din acest sezon al Ligii a 3-a, mi s-a propus să preiau echipa secundă. Am o colaborare foarte bună cu Florin Bratu, antrenorul primei echipe, iar obiectivul este să creștem jucători pentru prima echipă. Seria este extrem de grea, cu CSA Steaua, FCSB2, Dinamo 2, Rapid 2, Progresul Spartac sau Voluntari 2“, spune Claudiu Ionescu. Poreclit „Generalul“, Claudiu Ionescu a evoluat în decursul anilor inclusiv în Liga I, la Politehnica Iaşi, Poli Timişoara, Rapid, Steaua, Gloria Buzău, dar şi în străinătate la Milsami (Republica Moldova) şi Foolad Khouzestan (Iran).

Comparat de Gigi Becali cu Hagi!

Vîrful carierei de fotbalist a lui Ionescu a fost în 2008 când a fost transferat la Steaua, însă după doar două luni şi niciun meci oficial a fost anunţat de antrenorul Marius Lăcătuş că nu mai este nevoie de serviciile sale! Ionescu i-a furat ochii lui Gigi Becali şi a ajuns la Steaua după ce a dat un gol cu Gloria Bistriţa. Juca la Gloria Buzău. „E Hagi!“, a exclamat Gigi Becali, care l-a luat pe Ionescu de la Buzău, fără să-l mai întrebe pe prietenul Costel Bucur.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE