-2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovBătaie cu săbii la un complex comercial din Brașov

Bătaie cu săbii la un complex comercial din Brașov

Un grup de indivizi înarmați cu săbii l-au atacat azi, în fața la Brintex, pe un bărbat aflat în incinta unei bănci din incinta complexului comercial. În apărarea victimei au intervenit alți indivizi, iar conflictul s-a transformat într-o adevărată bătălie. Pentru aplanarea conflictului au intervenut mai mulți polițiști de la trupele speciale. Parte dintre bătăuși au fost conduși la sediul IPJ Brașov pentru a fi audiați, iar bărbatul atacat a primeit îngrijiri la fața locului. „La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 10,10, dispeceratul IPJ Brașov, a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în cadrul unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov, are loc o agresiune fizică.
Echipe mixte formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului pt restabilirea ordinii și liniștii publice.
Din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat faptul că mai multe persoane s-ar fi agresat fizic.
Un bărbat în vârstă de 60 ani a prmit asistență medicală la fata locului, nefiind necesară transportarea acestuia la spital.
Echipele de intervenție continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE