-2 C
Braşov
AcasăSportPrimul tehnician demis din C5: Cetate Râșnov și-a demis antrenorul! Dîrvăreanu, out!...

Primul tehnician demis din C5: Cetate Râșnov și-a demis antrenorul! Dîrvăreanu, out! Surdu, prima variantă

Autor: Adi MARICA

l Șefii echipei râșnovene speră să creeze un șoc la echipă
l Romeo Surdu e principalul favorit pentru preluarea postului de antrenor

Startul slab de sezon, în care Cetate Râșnov a fost eliminată din turul 1 al Cupei României, dar și cele două eșecuri din campionat, 1-2 cu ACS SR Brașov și 1-2 cu ACS Kids Tâmpa Brașov, au tensionat atmosfera la clubul râșnovean. După o ședință fulger care a avut loc ieri la prânz, șefii clubului l-au anunțat pe antrenorul Florin Dîrvăreanu că este demis. Nu este o reziliere pe cale amiabilă a contractului, astfel că litigiul poate ajunge pe masa comisiilor FRF.

„Nu voi demisiona“

De altfel, Florin Dîrvăreanu a condus aseară antrenamentul echipei, pentru că abia astăzi va primi actul primi oficial actul prin care este demis de la conducerea tehnică a echipei. „Am avut o ședință cu cei din conducere și mi-au spus că este nevoie de un șoc la echipă. Le-am spus că eu nu voi demisiona, astfel că am condus antrenamentul de marți al echipei pentru că abia miercuri voi primi oficial actul de demitere. Asta este viața antrenorilor. În vară știam că mă înham la o muncă grea. La Râșnov s-a dorit reconstrucția echipei, iar dacă după doar două etape s-a considerat că schimbarea antrenorului este cea mai bună decizie eu nu mă pot opune. Se știe că cel mai ușor este să schimbi antrenorul, pentru că nu poți renunța la jucători în timpul campionatului“, a spus Florin Dîrvăreanu, cel care a rezistat doi ani la gruparea râșnoveană.

Romeo Surdu, favorit să preia echipa

Principalul favorit pentru postul de antrenor al grupării râșnovene este Romeo Surdu (36 de ani), dorit insistent de către cei din conducerea clubului. Fostul internațional este râșnovean, cunoaște destul de bine lotul de jucători și are avantajul că este liber de contract.„Miercuri vom anunța toate deciziile legate de conducerea tehnică a echipei“, a precizat Liviu Butnariu, primarul Râșnovului.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE