9.2 C
Braşov
Acasă Stiri Brasov Petiție după moartea motociclistului lovit de TIR la Făgăraș

Petiție după moartea motociclistului lovit de TIR la Făgăraș

Pe internet a fost lansată o petiție după ce zilele trecute un motociclist lovit de un TIR și-a pierdut viața, pe DN 1, la intrare în Făgăraș dinspre Brașov. Semnatarii petiției solicită ca la intersecția DN 1 cu drumul ce duce spre Laguna Albastră să fie amenajat un sens giratoriu, motivând că astfel s-ar evita alte accidente grave.
„Asociația Moto Rezistența Făgăraș solicită amenajarea de urgență a unui sens giratoriu și a unor benzi rezonatoare la ieșirea din Făgăraș spre Brașov, la intersecția DN 1 cu drumul care duce spre Laguna Albastră (lângă Rompetrol). Considerăm că este necesar din cauza numeroaselor accidente rutiere grave și foarte grave care au loc în această intersecție. Din discuțiile avute, inclusiv Poliția Rutieră Făgăraș a solicitat CNAIR amenajarea acestui sistem de siguranță rutieră. Vrem să crească siguranța participanților la trafic și evenimentele tragice să fie prevenite. Cel mai recent accident mortal a avut loc joi 17 septembrie 2020 când un motociclist și-a pierdut viața. Mai solicităm ca până la amenajarea sensului giratoriu să fie îmbunătățită vizibilitatea semnelor de circulație existente.Această petiție va fi înaintată autorităților locale, județene și naționale pentru a rezolva problema“, este mesajul petiției lansate de reprezentanții Asociației Moto Rezistența. Petiționarii au și primit și răspuns din partea Primăriei Făgăraș care spune că va trimite o adresă oficială prin care va solicita amplasarea sensului gitatoriu solicitat la CNAIR – administratorul drumului, subordonat Ministerului Transporturilor .

Cele mai populare

Liga 3. Corona Brașov s-a împiedicat la Plopeni / Cetate Râșnov, prima victorie a sezonului

Corona Brașov nu a reușit decât un egal în meciul disputat în deplasare cu CSO Plopeni, scor 1-1. Elevii lui Călin Moldovan au...

Liga 3. ACS SR Brașov, egal spectaculos cu CS Blejoi/Liviu Nicolae, trimis în tribune

ACS SR Brașov și  CS Blejoi au terminat la egalitate, scor 2-2, în derbiul etapei a 7-a din C5. Meciul a fost...

Rata de infectare în municipiul Brașov este aproape 3. Incidența pe localitățile din județ

Rata de infectare în municipiul Brașov se aproprie de pragul de 3, după ce a crescut în 24 de ore, de la...

114 cazuri noi de COVID 19 La Brașov. Rata de infectare în județ este 2,29

În județul Brașv, rata de infectare cu COVID 19 este de 2,29 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile. 114...

COMENTARII RECENTE