15.8 C
Braşov
AcasăMagazinNu vrea să fie doar frumoasă: Alina Eremia crede că e greu...

Nu vrea să fie doar frumoasă: Alina Eremia crede că e greu în showbiz

Alina Eremia e frumoasă și știe foarte bine cum să se pună în valoare. Tânăra artistă este o prezență care atrage toate privirile oriunde își face apariția. Are o siluetă ireproșabilă, iar în costum de baie arată perfect, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care ea însăși le-a postat pe contul de socializare.
Ipostazele în care Alina Eremia s-a pozat la plajă i-au încântat și pe prietenii virtuali.
Pe lângă zecile de mii de like-uri, fotografiile din mediul online au adunat și sute de comentarii, cei mai mulți internauți fiind de părere că Alina Eremia este superbă și că arată mai bine ca oricând.
Alina Eremia, în vârstă de 26 de ani, a explicat, pentru revista Elle, cât de greu este să fii femeie în showbiz-ul românesc. „Nu e simplu dintr-un singur motiv, pentru că riști să fii catalogată ca o față drăguță și atât, sau să folosești aspectul fizicul ca cel mai mare atu. Iar eu nu vreau treaba asta. E important să ai tot pachetul, să fii talentată, să arăți bine, să fii smart, dar eu vreau să fiu recunoscută pentru calitățile mele muzicale”, a afirmat Alina Eremia. Artista a mărturisit și care a fost cea mai mare provocare pentru ea. „Să mă mențin, să rămân constant în atenția și interesul oamenilor din punct de vedere muzical. Este o provocare pentru că totul se schimbă rapid, trebuie să ții pasul și, în același timp, să rămâi autentic”, a spus vedeta.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE