8.9 C
Braşov
Acasă Magazin Bebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani

Bebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani

Bebe Cotimanis face o schimbare radicală din această toamnă. Unul dintre cele mai temute personaje din serialul Vlad, difuzat la Pro TV, va fi din această toamnă vocea Prima TV. Mutarea este una extrem de surprinzătoare, mai ales că actorul este de ani buni la ProTv.
Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România și din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât și pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K.
Bebe Cotimanis are o bogată experiență în domeniu și este cunoscut telespectatorilor pentru rolurile sale în seriale de televiziune dar și un actor îndrăgit al teatrului românesc, jucând în piesele Teatrului Nottara. În prezent, Bebe Cotimanis face un rol de excepție în serialul Vlad, de la Pro tv. În această toamnă, Bebe Cotimanis va anunța toate noutățile de la Prima TV odată cu trecerea la emisia HD și va da „culoare“ tuturor materialelor video de promovare ale posturilor sportive Look. Vocea lui Bebe Cotimanis nu se mai aude în spoturile publicitare de pe Pro TV de câteva luni bune. El a fost deja înlocuit de către prezentatorul de radio George Vintilă.

Cele mai populare

Liga 3. Corona Brașov s-a împiedicat la Plopeni / Cetate Râșnov, prima victorie a sezonului

Corona Brașov nu a reușit decât un egal în meciul disputat în deplasare cu CSO Plopeni, scor 1-1. Elevii lui Călin Moldovan au...

Liga 3. ACS SR Brașov, egal spectaculos cu CS Blejoi/Liviu Nicolae, trimis în tribune

ACS SR Brașov și  CS Blejoi au terminat la egalitate, scor 2-2, în derbiul etapei a 7-a din C5. Meciul a fost...

Rata de infectare în municipiul Brașov este aproape 3. Incidența pe localitățile din județ

Rata de infectare în municipiul Brașov se aproprie de pragul de 3, după ce a crescut în 24 de ore, de la...

114 cazuri noi de COVID 19 La Brașov. Rata de infectare în județ este 2,29

În județul Brașv, rata de infectare cu COVID 19 este de 2,29 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile. 114...

COMENTARII RECENTE