-2 C
Braşov
AcasăMagazinBebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani

Bebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani

Bebe Cotimanis face o schimbare radicală din această toamnă. Unul dintre cele mai temute personaje din serialul Vlad, difuzat la Pro TV, va fi din această toamnă vocea Prima TV. Mutarea este una extrem de surprinzătoare, mai ales că actorul este de ani buni la ProTv.
Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România și din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât și pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K.
Bebe Cotimanis are o bogată experiență în domeniu și este cunoscut telespectatorilor pentru rolurile sale în seriale de televiziune dar și un actor îndrăgit al teatrului românesc, jucând în piesele Teatrului Nottara. În prezent, Bebe Cotimanis face un rol de excepție în serialul Vlad, de la Pro tv. În această toamnă, Bebe Cotimanis va anunța toate noutățile de la Prima TV odată cu trecerea la emisia HD și va da „culoare“ tuturor materialelor video de promovare ale posturilor sportive Look. Vocea lui Bebe Cotimanis nu se mai aude în spoturile publicitare de pe Pro TV de câteva luni bune. El a fost deja înlocuit de către prezentatorul de radio George Vintilă.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE