-3.2 C
Braşov
AcasăSportAu căzut la pace și nu prea! Florin Stîngă, acord cu ACS...

Au căzut la pace și nu prea! Florin Stîngă, acord cu ACS SR Brașov / „Niciodată nu am dorit răul clubului” / Reacția conducerii clubului

Autor: Adi MARICA

Mult discutatul litigiu dintre Florin Stîngă și ACS SR Brașov, care a ajuns pe masa Comisiilor FRF, pare a se a fi aplanat după o serie de negocieri între cele două părți. Astfel, cei de la ACS Brașov au achitat o tranșă din restanțele financiare solicitate de către Florin Stîngă, iar restul banilor  urmează să fie achitați până la finalul anului. Acordul a fost confirmat de către Florin Stîngă. ‘’În cursul zilei de azi, am ajuns la un acord cu cei de la ACS SR Brașov, deoarece niciodată nu am dorit răul clubului, ci doar sa se respecte anumite promisiuni”, a spus Florin Stîngă.

Jurubescu: „Suporterii sunt în măsură sa judece dacă  Stîngă a vrut sau nu binele clubului”

Ciprian Jurubescu, managerul clubului brașovean, spune că doar suporterii sunt în măsură să judece dacă Stîngă a vrut sau nu binele clubului.  Mai mult oficialul brașovean spune că a discutat cu Stîngă care îi promisese că va avea răbdare cu plata restanțelor. „Este o situație pe care eu am moștenit-o. Am vorbit personal despre acest caz cu Florin Stîngă și chiar am avut și martori la discuție. El mi-a promis ca va avea răbdare să mă acomodez cu situația.  Atâta timp cât timp ceri bani aferent perioadei Simon Maurer în conducerea clubului, înseamnă cu nu-l respecți pe acest om  și nici clubul. Mai mult, să ceri sumele restante brute pentru mine chiar nu înseamnă că vrei binele clubului. Pentru prima dată în acest caz, ACS SR Muncipal Brașov a formulat apărare la FRF.  Ne așteptam să primim un termen de plată din partea Comisiei de Disciplină, astfel că mi se pare forțată amenda. Ni s-a explicat ca istoricul cazului nu ne avantajează, pentru că acest club nu s-a apărat niciodată ! Suporterii sunt în măsură sa judece dacă  Stîngă a vrut sau nu binele clubului. Vreau să le mulțumesc celor care ne-au ajutat să  liniștim apele în acest caz. Pot spune că jucătorii s-au pregătit în liniște și sunt convins ca vom face o  figura frumoasă în meciul de sâmbătă”, a spus Ciprian Jurubescu, managerul clubului brașovean. ” Este o mare minciună și pot demonstra acest lucru”, a reacționat Stîngă. Sâmbătă, de la ora 14.00, pe Tineretului, ACS SR Brașov se va duela cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă antrenată chiar de Florin Stîngă.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE