-2 C
Braşov
AcasăMagazinDragoș Bucur are COVID 19

Dragoș Bucur are COVID 19

Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a fost depistat cu Covid-19. Imediat după confirmarea diagnosticului, producătorii emisiunii au decis suspendarea filmărilor și intrarea în autoizolare a întregii echipe. Vestea bună este că atât starea lui de sănătatea lui Dragoș Bucur, cât și a membrilor familiei sale – solista Dana Nălbaru și cei trei copii ai lor – este bună.
Toate persoanele care au intrat în contact direct cu Dragoș au fost contactate și sunt în procedura de testare, iar filmările au fost oprite temporar până la aflarea următoarelor vești.
„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat Dragoș Bucur. Această oprire temporară nu va afecta difuzarea pe tv a emisiunii „Visuri la cheie”, telespectatorii putând urmări în continuare show-ul.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE