10 C
Braşov
AcasăSportOficial | Ionel Ganea a revenit la Dunărea Călărași /Brașoveanul e director...

Oficial | Ionel Ganea a revenit la Dunărea Călărași /Brașoveanul e director tehnic, iar Cristi Pustai rămâne antrenor principal

Brașoveanul Ionel Ganea (47 de ani) a revenit la Dunărea Călărași, de această dată în postura de director tehnic. „ Bine ai revenit, Ionel Ganea!
A promovat Dunărea Călărași în sezonul 2014-2015 după 20 de ani de absență a echipei noastre din eșalonul secund.
Ionel Ganea revine la formația noastră în calitate de director – tehnic pe următorii doi ani!”, a anunțat Dunărea Călărași pe pagina sa de Facebook. Ca antrenor, Ionel Ganea a pregătit echipele Dinamo II, Rapid Ghidighici (Republica Moldova), ”U” Cluj, Rapid, Dunărea Călărași, FC Voluntari, ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara, pe această din urmă conducând-o în perioada iunie 2018 – august 2018. De atunci a fost liber de contract.”Am acceptat cu plăcere să revin la Călărași. M-am simțit bine la Dunărea și mă bucur de faptul că i-am făcut pe mulți călărășeni fericiți. Sunt convins că vom face treabă bună împreună!”, a spus Ionel Ganea . Interesant este că Ganea va lucra cu antrenorul Cristian Pustai (55 de ani) și va avea rolul de director tehnic la Dunărea, iar obiectivul acestora este promovarea în Liga 1.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local