15.1 C
Braşov
AcasăMagazinO familie fericită: Fermecătoarea Irina Fodor a împlinit 32 de ani

O familie fericită: Fermecătoarea Irina Fodor a împlinit 32 de ani

Răzvan Fodor a publicat, în mediul online, fotografii cu soția sa, Irina, de ziua de naștere a acesteia.
Irina Fodor a împlinit 32 de ani, ocazie cu care partenerul său de viață, Răzvan Fodor, i-a făcut o urare romantică. Mesajul este însoțit de două fotografii în care Irina Fodor apare în costum de baie. Arată extrem de bine și are look-ul unei puștoaice. „Sper să te mai reîntâlnesc și în alte vieți, pentru că în asta sigur nu-mi ajungi. La mulți ani!! #happy32 #frantuzoaica #birthdaywife”, este mesajul transmis de Răzvan Fodor. De ziua ei, Irina Fodor a scris și ea un mesaj în mediul onlone, în care face un bilanț al celor 32 de ani. „Îmi imaginam eu, puștoaică fiind și neștiind cât de mare e lumea asta și câte are de oferit, că, la 32 de ani, le voi fi încercat pe toate și le voi fi știut pe toate. Și am ajuns la vârsta asta și sunt momente când până și întrebări de-ale copilului mă lasă mască și fără vreo umbră de replică. E clar, mai e mult până departe. Azi, simt recunoștință pentru atâtea ocazii care mi s-au oferit ca să învăț, și pentru toate cele ce vor urma. Vă mulțumesc din suflet pentru urări, pentru gândurile și cuvintele frumoase! Să curgă prosecco! ”, a spus vedeta. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți. Cei doi au împreună o fetiță pe care o cheamă Diana.
Irina Fodor a povestit și despre momentul în care l-a dus pe Răzvan să-i cunoască pe viitorii socri, la Buzău, în 2008. „Îi mai trimiteam mamei poze, mama parcă îl mai repera puțin, dar atât. Știau doar că e vedetă…. Îi trimiteam eu poze de pe laptop-ul de la cămin. Mama mă tot întreba: câți ani are, cine e, din astea. Când i-am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”, a mărturisit Irina Fodor.
„Ai mei nu erau așa deschiși ca mama lui Răzvan, probabil că părinții de fete sunt puțin mai în gardă, așa că nu a fost mare dialog din prima. Tata stătea sobru pe fotoliu, încerca Răzvan să destindă atmosfera, dar nu avea cu cine, că tata își luase o mină de general… Mama în schimb era foarte emoționată și foarte intimidată de Răzvan, dar ulterior s-a deschis și acum Răzvan e, cum ar veni, ginerele ei preferat. Râde, se chițăie cu noi la masă, îi plac glumele lui”, și-a amintit Irina.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE