23.2 C
Braşov
AcasăSport„Gladiatorul“ Somandru a fost operat: Pierdere uriașă pentru Olimpic Zărnești

„Gladiatorul“ Somandru a fost operat: Pierdere uriașă pentru Olimpic Zărnești

Autor: Adi MARICA

l Unul dintre cei mai buni jucători de la Olimpic Zărnești, fundașul central Costi Somandru a fost operat la umărul stâng după o accidentare horror în meciul de Cupă cu Cetate Râșnov

Olimpic Zărnești, echipa de Liga a 4-a antrenată de Mihai Stere, a furnizat supriza turului I al Cupei României, după ce a reușit să elimine pe Cetate Râșnov, formație de Liga a 3-a.

„Îmi ieșise osul prin tricou!“

Calificarea zărneștenilor în turul doi a fost plătită scump, asta pentru că fundașul central Costi Somandru s-a accidentat grav la umărul stâng pe finalul jocului. „Am căzut după un duel aerian. Aveam dureri mari și chiar m-am panicat când am văzut că îmi ieșise osul prin tricou!“, povestește fundașul lui Olimpic Zărnești momentele dificile prin care a trecut pe teren.

Operația a fost reușită

Fotbalistul a fost transportat de urgență cu Salvarea la Spital, iar vineri a fost operat la Spitalul Militar de către medicul Alin Mihailica. „Medicul mi-a spus că operația a fost reușită. Acum trebuie să stau cam o lună cu o orteză, după care, după alte două săptămâni voi fi nevoit să mă operez din nou pentru a mi se scoate cele două broșe din umăr. Eu sper să pot reveni pe teren pentru ultimele meciuri din 2020, rămâne de văzut cum va decurge recuperarea“, a spus Somandru (24 de ani), fotbalist care a făcut junioratul la FC Brașov, iar de 4 ani joacă la Olimpic Zărnești.

„Suntem alături de Costi“

Poreclit de colegi „Gladiatorul“, pentru fizicul impresionant, Somandru putea face pasul mai sus în fotbal, însă a preferat să facă carieră militară, fiind angajat de câțiva ani al MAPN. „Costi, gladiatorul nostru, este un jucător de bază al echipei, astfel absența sa de pe teren în acst an se va simți. Cum îl știu eu sunt convins că va trage tare să revină mai repede, dar important este ca el să se recupereze total. Suntem alături de el și îl așteptăm să revină în cel mai scurt timp la antrenamente“, a spus Bogdan Chirițescu, președintele lui Olimpic Zărnești. Și antrenorul Mihai Stere este convins că absența lui Somandru de pe teren pentru finalul acestui an va conta mult în jocu echipei sale. „Nu ne-am putut bucura pe deplin pentru calificarea echipei în turul doi când am văzut accidentarea lui Somandru, unul dintre stâlpii echipei. Am înțeles că operația a reușit, astfel că acum importantă este recuperarea“, a spus Stere.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE