11.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Mousse au chocolat

Ingrediente: 700 gr. ciocolată, 2 ouă, 2 plicuri zahăr vanilat, 200 gr smântână, un păhărel de coniac sau lichior, alune simple.
Mod de preparare: Se topeşte ciocolata pe baie de aburi, gălbenuşurile se amestecă cu zahărul vanilat şi cu smântâna, albuşurile se bat spumă şi se adaugă la gălbenuşurile amestecate împreună cu ciocolata topită şi cu coniacul. Se amestecă bine şi se lasă la frigider 4 ore. Mod de servire La servire, se pun deasupra alunele bine prăjite.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 15 septembrie
- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române