10 C
Braşov
AcasăMagazinFata lu’ tata: Ana Baniciu, aprope goală la piscină

Fata lu’ tata: Ana Baniciu, aprope goală la piscină

Ana Baniciu și-a surprins fanii cu o postare foarte provocatoare. Ana Baniciu a postat, pe pagina sa de facebook, două fotografii în care apare la piscină. Vedeta stă cu spatele la obiectiv, acoperită în partea de jos cu un halat alb, dar lasă să se vadă că nu poartă sutien. Ipostaza i-a cucerit pe internauți, postarea adunând peste 11.000 de like-uri, conform tacataca.prosport.ro.
Ana Baniciu e fiica celebrului component al trupei Phoenix Mircea Baniciu. Ea spune că a trebuit să fie mereu atentă la ceea ce face pentru a nu-și pune tatăl, Mircea Baniciu, într-o situație jenantă. „M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate. E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a declarat Ana Baniciu pentru libertatea.ro.
Ana Baniciu a afirmat că numele pe care îl poartă reprezintă o mare responsabilitate pentru ea, astfel că este foarte atentă la toate deciziile și lucrurile pe care le face. „Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a mai spus artista.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local