-3.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovRăfuială între clanuri pe o stradă din Săcele

Răfuială între clanuri pe o stradă din Săcele

O răfuială în plină stradă la Săcele s-a lăsat cu victime dar și rețineri, pentru că fost necesară intervenția mascaților pentru a aplana încăierarea între cele două clanuri. Locatarii din zonă, martori la bătaie, au sunat la 112. Două persoane, grav rănite, au fost transportate la spital de echipajele SMURD. Mai mulți bărbați implicați în conflict au fost ridicați de ,,mascați” și conduși la Parchet pentru audieri. Procurorii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.
„La data de 13 septembrie 2020, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele din județul Brașov are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.
La fața locului s-au deplasat, de îndată, efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Săcele, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care în scurt timp, au restabilit ordinea.
Două persoane au avut fost transportate la spital pentru investigații medicale. Persoanele implicate au fost conduse la sediul subunității de poliție în vederea audierii. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, precizează IPJ Brașov.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE