23.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovStudenţii îşi vor putea rezerva online călătoria cu trenul

Studenţii îşi vor putea rezerva online călătoria cu trenul

ANOSR a semnat cu CFR Călători un protocol prin care se evidențiază asumarea ca de la 1 octombrie 2020 procurarea online de bilete și abonamente să devină realitate.
„Astfel, CFR Călători și-a asumat promovarea prin Ministerul Transporturilor a unei propuneri pentru modificarea Hotărârii de Guvern nr. 42 din 2017, astfel încât biletele să poată fi procurate online fără utilizarea Registrului Matricol Unic”, transmite ANOSR.

Astfel se va reduce timpul de așteptare la casele de bilete, iar modalitatea de rezervare a locului va deveni mult mai facilă pentru studenți.

La rândul lor, reprezentanții CFR Călători anunță că se va face tot posibilul ca măsura să fie aplicată la începerea anului universitar 2020 – 2021.

Astfel, potrivit ANOSR, studenții se vor deplasa la un ghișeu și vor primi un cod unic pe care îl vor putea folosi tot anul universitar în urma creării unui cont personal pe platforma CFR Călători.

De asemenea, studenții vor putea scana legitimația de călătorie vizată și instituția de învățământ superior confirma calitatea de student în baza unei proceduri.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române