19.1 C
Braşov

SPORT FLASH

Revine Bianca Bazaliu

- Advertisement -

Antrenorul de la CSM Bucureşti, Adi Vasile, se va putea baza la prima confruntare din Liga Campionilor şi pe interul Bianca Bazaliu, revenită pe teren după nouă luni de suspendare în cazul „Corona”. CSM Bucureşti vrea să facă uitat eşecul din Cupa României din weekend-ul trecut, iar prima ocazie este duminică, în Liga Campionilor, acolo unde „tigroaicele” debutează pe teren propriu în faţa franţuzoaicelor de la Metz. Pentru meciul de duminică, Adi Vasile se va putea baza pe Bianca Bazaliu, care nu a mai jucat de nouă luni, timp în care şi-a ispăşit suspendarea primită după cazul „Corona”.

Matiș, la Petrolul

Tânărul jucător Răzvan Bogdan Matiş (19 ani), care a evoluat ultima oară la FC Argeş, a fost împrumutat un sezon de FC Viitorul la FC Petrolul, a anunţat gruparea prehoveană. Născut în 2001, Matiş este un fotbalist de profil ofensiv, putând juca pe mai multe posturi în linia mediană, iar din vara anului trecut a făcut parte din lotul lui FC Argeş, grupare cu care a promovat în prima ligă.Matis este jucătorul Academiei Gheorghe Hagi şi a fost împrumutat la gruparea piteşteană.

Meciul cu Malta se va juca la Giurgiu

Partida România U21 – Malta U21 se va disputa la 13 octombrie, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în preliminariile CE 2021, informează FRF. Naţionala U21 a României ocupă locul secund în grupa 8, în care lider este Danemarca. Campania de calificare se va încheia în noiembrie 2020, pe teren propriu, contra danezilor.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii