22.4 C
Braşov
AcasăSportBarbu vs. Hîrlab: ACS Kids Tâmpa Brașov și Sepsi 2 OSK ...

Barbu vs. Hîrlab: ACS Kids Tâmpa Brașov și Sepsi 2 OSK deschid prima etapă din C5

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Primul joc oficial la seniori pentru echipa brașoveană este programat, astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, cu Sepsi II

ACS Kids Tâmpa Brașov va debuta în Liga a 3-a, cu o deplasare pe terenul celor de la Sepsi 2. Primul meci oficial la seniori al grupării brașovene antrenată de trioul Adrian Hârlab – Nicu Văduva și Ciprian Anghel, va avea loc astăzi, de la ora 17.00, pe terenul echipei covăsnene antrenată de Marin Barbu, fostul fotbalist și antrenor al lui FC Brașov. „Este un meci între două echipe formate din jucători tineri, de perspectivă. Îmi face mare plăcere să-l reîntâlnesc pe Adrian Hârlab, pe care l-am avut antrenor la Steagu. Ne respectăm, iar la final cel mai bun să câștige“, a spus Barbu.

„Să depășim emoțiile debutului“

- Advertisement -

Oficialii lui Kids Tâmpa vor miza pe o echipă foarte tânără în acest sezon, lotul fiind în mare parte alcătuit din juniori născuți în anii 2002, 2003, 2004 și chiar 2005.„După cum știți, cei mai mulți dintre băieți sunt debutanți, foarte puțini dintre ei evând meciuri la acest nivel. Fiind vorba de primul nostru meci, în primul rând ne dorim să depășim emoțiile care nu au cum să nu apară. Nu îi cunoaștem prea bine pe cei de la Sepsi 2, pentru că în această perioadă la ei s-au întors mulți jucători care au fost împrumutați la alte echipe. În plus, au și ceva jucători noi, pe care i-au adus pentru noul sezon. Cum știm, este posibil să «coboare» și fotbaliști de la prima echipă, caz în care misiunea noastră devine și mai dificilă. Însă suntem încrezători, vrem să facem un joc bun și bineînțeles ne propunem și să scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat Ciprian Anghel, antrenor al celor de la ACS Kids Tâmpa.

Arbitrează Cristina Trandafir

Meciul dintre Sepsi 2 și ACS Kids Tâmpa Brașov va fi condus la centru de Cristina Trandafir, ajutată la cele două tușe de Sergiu Oancea și Andrei Dumitrescu, toți din București.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ