21.3 C
Braşov
AcasăStiri Brasov„Piazzolla by night“, eveniment dedicat In Memoriam actorului brașovean Marius Cristian Cisar

„Piazzolla by night“, eveniment dedicat In Memoriam actorului brașovean Marius Cristian Cisar

În cadrul TAMTAM Festival, Centrul Cultural Reduta aduce în scenă spectacolul „Piazzolla by night“ – dedicat In Memoriam actorului Marius Cristian Cisar – fost manager al Centrului Cultural Reduta.
La Bastionul Țesătorilor (Bastionul Artiștilor), în data de 12 septembrie 2020, de la ora 19.00 brașovenii sunt așteptați într-o lume magică a tangoului, Piazzolla by Night – un intermezzo muzical cu parfum de Buenos Aires prezentat de Tango Trio Bucharest.

- Advertisement -

,,Atunci când artiștii își dau mâna pentru un spectacol de excepție, simți că spiritul acestui festival îl poți simți, îl poți trăi, atât prin muzică, cât și prin farmecul dansului. Continuând ceea ce a început la Centrul Cultural Reduta, managerul Marius Cristian Cisar, este o onoare să fim parteneri ai TAMTAM festival și să oferim celor care vin la Bastionul Țesătorilor, un spectacol fascinant, o călătorie în lumea armoniilor, o experiență plină de emoții unice”, a precizat Adrian Vălușescu, manager interimar al Centrului Cultural Reduta.

,,Va fi o seară magică și plină de emoție. Dedicăm acest concert prietenului și omului de cultură Marius Cristian Cisar trecut la cele veșnice acum câteva săptămâni. Acest concert nu ar fi putut avea loc fără suportul și implicarea lui, si implicit al Centrului Cultural Reduta”, este mesajul artiștilor.

Bucharest Tango Trio este un ansamblu cameral inedit ce aduce în atenția publicului atmosfera plină de pasiune a tangoului. Cei trei artiști prezintă spectacolul Piazzolla by Night, susținut pe cele mai importante scene din România și apreciat de publicul larg.

- Advertisement -

Bucharest Tango Trio:
Ioana Maria Lupascu – pian
Bogdan Platy – vioara
Fernando Mihalache – acordeon

Dansatori:
Doina Enache & Lucian Stan

Accesul la reprezentațiile artistice este gratuit, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de siguranță pentru public, care se impun, în contextul actual.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE