21.3 C
Braşov
AcasăInternationalO profesoară bolnavă de Covid a murit în timpul unui curs online,...

O profesoară bolnavă de Covid a murit în timpul unui curs online, în fața a 40 de studenți

40 de studenți urmăreau cursul online al Paolei De Simone despre istoria secolului XX, când profesoara a încetat la un moment dat să mai interacționeze. Când și-au dat seama că este în primejdie și că se chinuia să respire, studenții i-au cerut adresa pentru a chema o ambulanță, dar ea nu a mai răspuns, a declarat studenta Ana Breccia pentru Washington Post.
Paola De Simone avea de 46 de ani și preda la Universitatea din Buenos Aires. Ea a murit miercuri, la scurt timp după ce s-a prăbușit în timpul cursului online, potrivit Clarín, cel mai mare ziar din Argentina. Profesoara a postat pe rețeaua socială, săptămâna trecută, un mesaj în care spunea că are simptome de coronavirus care persistă de săptămâni întregi.
Studenții și colegii profesoarei au spus că nu a fost o surpriză pentru ei atunci când Paola a decis să țină lecții și după ce s-a îmbolnăvit. Silvina Sterin Pensel, jurnalistă argentiniană din New York și prietenă veche a Paolei, a mărturisit că acesta i-a spus într-o conversație că este capabilă să țină lecții și că „studenții mei au nevoie de mine”.
Ea a numit moartea lui De Simone un „memento trist al faptului că virusul este real”.
Argentina a raportat peste 450.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 9.000 de decese, potrivit Universității Johns Hopkins, și este una dintre cele mai afectate țări din America Latină.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE