13.4 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: Țuțu merge la Kids Tâmpa Brașov. Forika, următoarea țintă

Liga 3: Țuțu merge la Kids Tâmpa Brașov. Forika, următoarea țintă

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Alexandru Țuțu va continua să joace la Liga a 3-a, însă la Kids Tâmpa
l Un alt jucător dorit la gruparea brașoveană este fundașul central Rareș Forika

ACS Kids Tâmpa Brașov va debuta în Liga a 3-a, cu o deplasare pe terenul celor de la Sepsi 2. Primul meci oficial la seniori al grupării brașovene antrenată de trioul Adrian Hârlab – Nicu Văduva și Ciprian Anghel, va avea loc vineri, pe terenul echipei covăsnene antrenată de Marin Barbu. Chiar dacă proiectul echipei brașovene se bazează pe jucători tineri, este clar că pentru Liga a 3-a este nevoie și de câțiva jucători experimentați.

Țuțu a semnat

Primul transfer important realizat de cei de la Kids Tâmpa este cel al mijlocașului Alexandru Țuțu (26 de ani), fostul jucător al celor de la ACS SR Brașov. „Am ales să merg la Kids Tâmpa în primul rând pentru antrenorul Nicu Văduva cu care am o relație excelentă din perioada junioratului la FC Brașov. Din fotbal în această perioadă este greu de trăit, astfel că am un mic business care îmi ocupă foarte mult timp. Voi continua să joc fotbal de plăcere și voi încerca să-i ajut cât pot pe cei de la Kids Tâmpa“, a spus Țuțu. Nicu Văduva a spus că a insistat foarte mult să-l aducă pe Țuțu, jucător în jurul căruia vrea să construiască echipa. „Țuțu este un jucător pe care l-am dorit foarte mult și mă bucur că am reușit să-l conving să vină alături de noi. În jurul lui vrem să construim echipa și cred că el poate fi un model pentru jucătorii tineri“, a spus Văduva. Un alt fotbalist cu experiență dorit de Kids Tâmpa este fundașul central al Coronei, Rareș Forika, fotbalist care nu intră în planurile lui Călin Moldovan pentru noul sezon al Ligii a 3-a.
Deși în această vară, ACS Kids Tâmp a obținut acceptul FRF de a juca în Liga a 3-a, oficialii echipei brașovene au împrumutat jucători de perspectivă la echipe de Liga a 2-a, Pîrvulescu la Gloria Buzău, iar Vadim Covalciuc la Metaloglobus. Un alt jucător important, fundașul central David Tălmaciu a fost împrumutat pentru un sezon la Corona Brașov.

- Advertisement -

Covalciuc a lăsat Moldova pentru România

Situația lui Covalciuc a fost destul de complicată, pentru că până acum tânărul fotbalist format de ACS Kids Tâmpa a fost internațional de juniori al reprezentativelor din Republica Moldova. Cum Covalciuc a fost remarcat și selecționerii loturilor naționale, acesta a fost convins să joace în tricoul României și deja a fost selecționat la echipa U 18 a României unde va fi coleg cu Sergiu Pârvulescu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina