13.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Zacuscă de vinete și gogoșari

- Advertisement -

Ingrediente: 500 grame roșii, 2 vinete mijlocii, 4 gogoşari, 1 ceapă (după gust), 50 grame ulei, 1 lingură de zahăr, sare
Mod de preparare: Se coc vinetele şi gogoşarii. Se curăţă şi se toacă împreună pe fund ( se pot toca numai vinetele iar gogoşarii se taie felii). Se opăresc roţiile, se curăţă de pieliţe şi se taie în sferturi. Se pun vinetele, gogoşarii şi roşiile într-o cratiţă cu uleiul, în care s-a rumenit ceapa (după gust). Se pune zahărul, se potriveşte de sare şi se lasă să fiarbă la foc mic, pâna mai scade zeama, observând să nu se prindă de fund. Mod de servire Se poate păstra pe iarnă sau se poate servi rece, ca aperitiv.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 9 septembrie
- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina